Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... Πάνθηρας Νταβίντ Ενγκόγκ! (photos)

Την Τρίτη (30/08), λοιπόν, ολοκληρώθηκε και... τυπικά η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Ιστορικού, με την απόκτηση του Νταβίντ Ενγκόγκ. ...

Την Τρίτη (30/08), λοιπόν, ολοκληρώθηκε και... τυπικά η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Ιστορικού, με την απόκτηση του Νταβίντ Ενγκόγκ.

Πάμε να θυμηθούμε το ιστορικό της μεταγραφής...


Οι κυανέρυθροι κινήθηκαν με μεθοδικές κινήσεις και απόλυτη μυστικότητα και στις 12 Αυγούστου ανακοίνωσαν την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο παικταρά. Μία ανακοίνωση που χωρίς αμφιβολία αιφνιδίασε την ποδοσφαιρική Ελλάδα και ενθουσίασε τους φίλους του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια, μετά την συμφωνία και την υπογραφή του σχετικού προσύμφωνου,
επέστρεψε στην χώρα του για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του και να μαζέψει τα πράγματα του. Το γεγονός, όμως, ότι η γυναίκα του είναι έγκυος καθυστέρησε την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάτι που όπως είναι λογικό έφερε αγωνία στον κυανέρυθρο κόσμο.

Τελικά ο 27χρονος άσος -έστω και με καθυστέρηση- αφίχθη στην Ελλάδα και έδωσε το "παρών" στα επίσημα της Νέας Σμύρνης στο εντός έδρας φιλικό με τον Λεβαδειακό. Μάλιστα, πριν από το εν λόγω ματς ο Γάλλος είχε ήδη φορέσει τα κυανέρυθρα, καθώς έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες υπήρξαν οι τελικές επαφές ανάμεσα σε Ενγκόγκ και Πανιώνιο, με τις δύο πλευρές να δίνουν οριστικά τα χέρια.

Έτσι, φτάσαμε στην Τρίτη (30/08), την ημέρα δηλαδή όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή από την κυανέρυθρη ΠΑΕ.

Ο 27χρονος έφτασε στα γραφεία της κυανέρυθρης διοίκησης στη Νέα Σμύρνη συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Μπιτσικώκο και τον υπεύθυνο διαχείρισης εισιτηρίων Σωτήρης Κοκκώνη. Ρυθμίστηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες, ανακοινώθηκε και έτσι ο Πανιώνιος έκανε δικό του έναν παίκτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Σουόνσι, Μπόλτον και Ρεμς.

Καλώς ήρθες στον Ιστορικό Νταβίν Ενγκόγκ...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια