Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φαβορί ο Μάντζιος...

Ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Ο Ουζουνίδης -όπως όλα δε...

Ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Ο Ουζουνίδης -όπως όλα δείχνουν- θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ιστορικού και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν ονόματα υποψήφιων προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Εβρίτη τεχνικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής "λίστας" των κυανέρυθρων, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να πραγματοποιήσουν άμεσα και συνάντηση.

Ο 47χρονος προπονητής αποτελεί παιδί του συλλόγου, είναι γνωστά τα Πανιώνια του αισθήματα, ενώ υπάρχει καλή άποψη στη Νέα Σμύρνη για τις προπονητικές του ικανότητες.

Πάντως, δεν "παίζει" μόνο το όνομα του Μάντζιου στην "Πλατεία", καθώς έχουν... πέσει στο τραπέζι κι άλλα ονόματα Ελλήνων προπονητών, για την διαδεχτούν τον Ουζουνίδη στον πάγκο του Ιστορικού.

Όπως και να έχει στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ουζουνίδη, με το πιθανότερο σενάριο βέβαια να είναι να αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία οι κυανέρυθροι θα πρέπει άμεσα να καταλήξουν στον νέο προπονητή της ομάδας (με τον Μάντζιο όπως αναφέραμε να είναι το φαβορί).


Δεν υπάρχουν σχόλια