Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξεχωριστό συναίσθημα ο Πανιώνιος»

Για το "ξεχωριστό συναίσθημα" που βρίσκεται στον Πανιώνιο μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ με δηλώ...

Για το "ξεχωριστό συναίσθημα" που βρίσκεται στον Πανιώνιο μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Ιστορικό, στάθηκε στο βάρος της φανέλας του Πανιωνίου, ενώ τόνισε πως η θέση του συλλόγου είαι στην Α1.

Αναλυτικά όσα είπε στο "sport-fm.gr"

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα το να βρίσκεσαι στην οικογένεια του Πανιωνίου. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μένα! Η αλήθεια είναι πως, όταν μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο θέλει να σε εντάξει στο δυναμικό της, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Απλά δράττεις την ευκαιρία, έχοντας καινούριους στόχους και νέα κίνητρα στην καριέρα σου».

Για τις βλέψεις που έχει ο Πανιώνιος φέτος: «O Πανιώνιος είναι ένα ιστορικό σωματείο και θεωρώ ότι δικαιωματικά του ανήκει η θέση στην A1! Πρέπει να βρίσκεται εκεί! Είναι η μοίρα του να πρωταγωνιστεί»!

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Η δίψα για διάκριση είναι πάντα το μεγαλύτερο κίνητρο. Και, φυσικά, θα δίνω διαρκώς τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της με επιτυχία».

Για τις σπουδές στην Ιατρική, σε συνδυασμό με το μπάσκετ: «Όταν θες κάτι πολύ, τα καταφέρνεις. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Όμως, με καλή διαχείριση, κίνητρο και πρόγραμμα, μπορούν να έρθουν όλα εις πέρας».

Η ευχή του για τη νέα χρονιά: «Να έχουμε όλοι υγεία, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όπως κάνουμε και τώρα, και όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια