Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Ανάλογη πορεία με πέρυσι»

Ο Νίκος Ζαμάνης περιμένει από την ομάδα να πραγματοποιήσει φέτος μία ανάλογη πορεία με πέρυσι, ενώ τόνισε πως θα γίνουν έξι με εφτά συνο...

Ο Νίκος Ζαμάνης περιμένει από την ομάδα να πραγματοποιήσει φέτος μία ανάλογη πορεία με πέρυσι, ενώ τόνισε πως θα γίνουν έξι με εφτά συνολικά μεταγραφές.

Αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι τα παιδιά θα δίνουν βροντερό παρών στο γήπεδο όπως και πέρυσι. Αυτό τράβηξε και τους φιλάθλους της ομάδας μας στον δεύτερο γύρο να μας παρακολουθούν για να μπορέσουν να μας δώσουν το κάτι παραπάνω και έτσι και φέτος θέλουμε ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο και να είναι ο 12ος και 13ος παίκτης της ομάδας μας. Υγεία έχουμε, καλές μεταγραφές πιστεύω θα κάνουμε και από εκεί και πέρα χρειάζεται και τύχη, δεν είναι μόνο η ικανότητα».

Για τις μεταγραφές: «Θα κάνουμε 6-7, τόσες θα είναι συνολικά. Δηλαδή απομένουν άλλες τρεις ή τέσσερις. Πρέπει να δούμε το θέμα με τους ξένους μετά την απόκτηση του Τούρκου πιτσιρικά γιατί μας κλείνει μία θέση για έναν καλό ξένο που θέλαμε να πάρουμε».

Για τον Γκιοτά: «Τελειώνει τώρα το θέμα του, περιμένουμε να υπογράψει και στη συνέχεια να κάνει προπόνηση (σ.σ. όπως και έγινε)».

Για το ενδεχόμενο να πωληθεί παίκτης από την ομάδα: «Για τώρα δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι. Νομίζω έχουμε γεμάτο ρόστερ, να ενισχυθούμε στις μπροστά θέσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία με πέρυσι και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια