Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πανιώνιος είμαστε...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τη νέα σεζ'ον, την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, για τον φετινό στόχο, αλλά και την περίπτωση του ...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τη νέα σεζ'ον, την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, για τον φετινό στόχο, αλλά και την περίπτωση του Χαλκιαδάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο του αγιασμού στη Νέα Σμύρνη:

Για τη νέα σεζόν:

«Πέρυσι είχαμε μια πολύ ωραία χρονιά από την αρχή μέχρι το τέλος , με πολύ ωραία συναισθήματα και επιτυχίες . Εύχομαι να έχουμε κάτι ανάλογο και τη φετινή σεζόν. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα, ξέρουμε ότι η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αλλά απο εκει και πέρα ξέρουμε και ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτό που θέλουμε είναι –όπως και πέρυσι- να κάνουμε μια πολύ ωραία χρόνια, να μπορέσουμε να εμφανίσουμε 1-2 παίκτες ακόμα και ίσως μπορέσουμε να πουλήσουμε και 1-2 παίκτες, αυτή είναι η φιλοσοφία μα όπως είναι τώρα τα πράγματα στον σύλλογο. Από εκει και πέρα όσο πιο ψηλά πάμε τόσο το καλύτερο για όλους μας».

-Πόσο καλό ή κακό είναι που δεν θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη:

«Δεν έχει καλό ή κακό, υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί και έτσι έγινε, από τη στιγμή που έγινε αυτό δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Το κακό είναι για τους παίκτες επειδή έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια στο γήπεδο και δεν έπαιξαν στην Ευρώπη. Από τη στιγμή όμως που δεν έγινε αυτό, μπορούμε να το επιδιώξουμε και τη φετινή χρονιά. Φέτος οι αντίπαλοι μας ξέρουν καλύτερα και θα είναι πιο έτοιμοι. Θα ειναι πιο δύσκολα φέτος, όμως είμαστε Πανιώνιος, είμαστε μία ομάδα που θέλουμε πάντα να διεκδικούμε πράγματα, να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος είναι ότι η ομάδα πάντα θα δίνει το καλύτερο της εαυτό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτ΄’ο θέλω να βγάλω από τα παιδιά και φέτος.»

-Η ομάδα φέτος κάνει κανονικά μεταγραφές, θα δούμε διαφορετική εικόνα φέτος από την ομάδα;

«Από τη στιγμή που αλλάζουν κάποιοι παίκτες σίγουρα θα δούμε κατι διαφορετικέ, αλλιώς έπαιζε η ομάδα πρόπερσι, αλλιώς πέρσι και αλλιώς θα παίζει φέτος. Το οτι κάνουμε ελεύθεραμεταγραφές δεν λέει κάτι απλά μας δίνει μια μεγαλύτερη άνεση. Αυτό που θα ήθελα είναι να έχουμε περισσότερους έλληνες, δυστυχώς για εμας 3-4 περιπτώσεις που μιλήσαμε και που νομίζαμε πως είμαστε κοντά για τον διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν. Θα ήταν πολύ μεγάλο το πρόβλημα αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές φέτος, όμως ευτυχως μπορούμε. Απο εκει και πέρα έχουμε ακόμα χρονο να δουμε τι θα μας παρουσιαστεί , το σίγουρο είναι πως άμα βρούμε κάποιον Έλληνα αξιόλογο θα κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Θα στραφούμε βέβαια και προς την ξένη αγορά, θα προσπαθησουμε οσο μπορούμε να είναι παιδιά ταλαντούχα που θεωρούμε οτι μπορούν να εξελιχτούν και απο κει και πέρα θα δούμε στο γήπεδο αν ήμασταν σωστοί στις επιλογές μας ή οχι.».

-Είστε ευχαριστημένος από τις μεταγραφές;

«Να πούμε και για τον κόσμο να ξέρει, γίνονται αποκτήσεις παικτών όχι μόνο για να είναι βασικοί. Επειδή ο κόσμο νομίζει ότι όποιος έρχεται θα είναι και βασικός. Μπορεί κάποιος παίκτης μας που έχουμε ήδη να είναι πιο έτοιμος για βασικός, γενικά γίνονται κινήσεις ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Θέλουμε ακόμα 3-4 παίκτες, έχουν εντοπιστεί 1-2 όχι όλοι ακόμα. Δεν βιαζόμαστε πολύ όμως, αφού δεν εχουμε και την Ευρώπη. Θέλουμε έναν αμυντικό χαφ, ένα δεκάρι, δύο επιθετικούς. Θέλει προσοχή στις κινήσεις μας , δεν είναι για να πετάμε λεφτά».

-Τι γίνεται με την περίπτωση Χαλκιαδάκη; 

«Την περίπτωση του Μπρούνο είναι περίεργη. Εξαρτα΄τατι τι θα γίνει, ανάλογα και με την διάθεση του παίκτη. Δεν θα τον παρακαλάμε κιόλας αν δεν θέλει, το μοναστήρι να είναι καλά. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει στην ομάδα. Καλό θα ήταν και για τον ίδιο να έρθει, αλλά παίκτες υπάρχουν».

-Θα "κοπούν" κάποιοι παίκτες από το ρόστερ;

«Ανάλογα με τις κινήσεις που θα γίνουν, θα δούμε ποιοι θα αποχωρήσουν, δεν μπορούμε να μείνουμε με 30 παίκτες στο ρόστερ. Θα δούμε τι παίκτες θα πάρουμε, θέλουμε παίκτες τουλάχιστον του ίδιου επιπέδου που έχουμε».

-Μπαίνει ως στόχος η πεντάδα; 

«Πέρυσι κάναμε μία σπουδαία χρονιά, φέτος πάμε πάλι βήμα-βήμα, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία της πεντάδας και φέτος. Ότι καλύτερο έρχεται, να δούμε και τους αντιπάλους μας».

-Είναι ορατό το ενδεχόμενο να πωληθεί και άλλος παίκτης; 

«Να μην κρυβόμαστε αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση θα φύγει κάποιος, αν όμως δεν έρθει η σωστή οικονομική πρόταση δεν θα φύγει. Μόνο για το καλό της ομάδας θα αποχωρήσει κάποιος».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια