Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήμου: «Όλοι μαζί καταφέραμε την άνοδο»

Ο Κώστας Δήμου μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για την επιτυχία της ανόδου που πέτυχε η ομάδα Πόλο του Ιστορικού Ο έμπειρος προ...

Ο Κώστας Δήμου μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για την επιτυχία της ανόδου που πέτυχε η ομάδα Πόλο του Ιστορικού

Ο έμπειρος προπονητής των κυανέρυθρων, αναφερόμενος αρχικά στην φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας, είπε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν. Στην αρχή της χρονιάς η αλήθεια είναι ότι ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας το να ανέβουμε στην Α1. Προσπαθήσαμε πολύ όμως. Είχαμε πάνω απ’ όλα την στήριξη της διοίκησης και των ανθρώπων που μας βοηθάνε πολύ και όλη η ομάδα είμαστε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι παίκτες μας έδειξαν μεγάλη διάθεση και όρεξη όλη τη σεζόν. Όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε την επιτυχία της ανόδου».

Όσον αφορά τη νέα σεζόν και το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 τόνισε:

«Όταν ξεκινήσαμε την σεζόν είχαμε ένα πλάνο, δεν ήταν αυτοσκοπός να ανέβουμε, θέλαμε βέβαια, αλλά δεν ήταν και ο απόλυτος στόχος. Το πλάνο ήταν να καταφέρουμε να κάνουμε ξανά τον Πανιώνιο δυνατό και μία παραδοσιακή δύναμη. Θα κινηθούμε σε αυτό το πλάνο, δεν θα ανοίξουμε τα πόδια μας παραπάνω, θα κάνουμε βήμα-βήμα. Μην ξεχνάμε όμως τον λόγο που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Θέλαμε να δώσουμε προσοχή στην βάση μας και να έχουμε κάποια μακροπρόθεσμα οφέλη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια