Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικός ο Λαμπρόπουλος!

Όπως έχουμε ήδη γράψει , στον Πανιώνιο εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου και σε περίπτωση που πάρει την ελευ...

Όπως έχουμε ήδη γράψει, στον Πανιώνιο εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου και σε περίπτωση που πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ θα κάνουν την κίνηση τους.

Μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- και ο ίδιος ο παίκτης από την μεριά του εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη.

Επιθυμία του είναι να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε σχέση με την ΑΕΚ και φέρεται να θέλει Πανιώνιο από την Ελλάδα.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Πανιώνιο από το 2012 έως το 2014, αρέσει τόσο στους ανθρώπους της ομάδας όσο και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στον Πανιώνιο θα κάνουν την κίνηση τους σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. κάτι που θα γίνει γνωστό όταν οι "κιτρινόμαυροι" ανακοινώσουν τις αποδεσμεύσεις από το ρόστερ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια