Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περιμένει για Λαμπρόπουλο

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζησόπουλου τελικά δεν προχώρησε και στον Πανιώνιο εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσ...

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζησόπουλου τελικά δεν προχώρησε και στον Πανιώνιο εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Πανιώνιο είναι και ο Βασίλης Λάμπρόπουλος.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος από το 2012 έως το 2014 είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Ιστορικό, αρέσει τόσο στον Μαρίνο Ουζουνίδη όσο και στους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας.

Βέβαια, στον Πανιώνιο θα κάνουν την κίνηση τους σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να συμβεί.

Μάλιστα, από την μεριά του  ο Λαμπρόπουλος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πλατεία, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστές οι αποδεσμεύσεις από την ΑΕΚ και αν μέσα σε αυτές θα είναι τελικά το όνομα του 26χρονου άσου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια