Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πιο κοντά σε Καλτσά...

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Πανιώνιος, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές ...

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Πανιώνιος, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκο Καλτσά.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το θέμα της Ευρώπης, ωστόσο στον Πανιώνιο συνεχίζουν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Νίκου Καλτσά και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Αντρέα Στραματσόνι και στον Πανιώνιο είναι έτοιμοι να τον κάνουν "δικό" τους.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση συνεργασίας με τον Γιώργο Ζησόπουλο. Ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης έχει αρκετές προτάσεις, εκτός από αυτή του Πανιωνίου και φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια