Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι λόγοι και η κυανέρυθρη προσπάθεια...

Παγωμάρα, αλλά όχι απογοήτευση έφερε στους κυανέρυθρους η είδηση που διέρρευσε και αναφέρει πως απορρίφθηκε ο φάκελος του Πανιωνίου απ...

Παγωμάρα, αλλά όχι απογοήτευση έφερε στους κυανέρυθρους η είδηση που διέρρευσε και αναφέρει πως απορρίφθηκε ο φάκελος του Πανιωνίου από την εταιρία Deloittte (που τον εξέτασε).

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως έκαναν τα πάντα για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση, κάτι που τελικά και έγινε στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Μετά την ένσταση του ΠΑΣ Γιάννινα -όμως- και με αρκετή καθυστέρηση μαθεύτηκε πως ο φάκελος απορρίφθηκε (χωρίς επίσημη ανακοίνωση ακόμα),  με τους ανθρώπους της Deloittte (που εξέτασαν τον φάκελο) να ενημερώνουν για τους λόγους που ο φάκελος δεν εγκρίθηκε.

Αρχικά, το πιο βασικό αίτιο -όπως αναφέρουν- είναι το άρθρο 106. Η ΟΥΕΦΑ δεν το αναγνωρίζει, ακόμα και αν είναι για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, καθώς θεωρεί πως και η ΠΑΕ προστατεύεται ααπό τον εν λόγω άρθρο.

Επίσης, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει ότι ο Πανιώνιος έδωσε τις 61.000 ευρώ στην Σοσό για τον Βάτσλαβ Σβέρκος. Κάτι που όμως έγινε από την κυανέρυθρη ΠΑΕ, με την ΟΥΕΦΑ όμως να θεωρεί πως δεν έγινε στις ημερομηνίες που έπρεπε.

Τέλος, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί παράνομη την παραχώρηση χρημάτων από τους συλλόγους στους ποδοσφαιριστές μέσω των δικηγόρων (δεν αναγνωρίζει δηλαδή ότι οι δικηγόροι έχουν λάβει τα δεδουλευμένα).

Στον Πανιώνιο, πάντως, δεν θα αφήσουν το θέμα στην τύχη του και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως έχουν το δίκιο με το μέρος τους και φυσικά πως αξίζει η ομάδα να αγωνιστεί και στην Ευρώπη, ανατρέποντας την εισήγηση της Delloite.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα (13/06) θα υπάρξει κυανέρυθρη εκπροσώπηση στο σημείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΟΥΕΦΑ και της εταιρείας, προκειμένου να ακουστεί η άποψη του συλλόγου από τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια