Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να διατηρήσει ο Πανιώνιος το προφίλ που έχει»

Η μεγάλη δόξα του Πανιωνίου και μέλος του προπονητικού τιμ του Ιστορικού, Νόνι Λίμα, μίλησε για τον πρώτο τίτλο της ομάδας κόντρα στην ΑΕ...

Η μεγάλη δόξα του Πανιωνίου και μέλος του προπονητικού τιμ του Ιστορικού, Νόνι Λίμα, μίλησε για τον πρώτο τίτλο της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, για τον Πανιώνιο, αλλά και για τον Τάσο Μπακασέτα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24:

Για το πόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα: «Είμαι πολλά χρόνια που έχω ζήσει στην Ελλάδα, ήρθα 19 χρονών παιδί. Εδώ θα μείνω και τα παιδιά μου εδώ είναι».

Για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ το 1979: «Θυμάμαι ότι με τον Πανιώνιο είχαμε μία ωραία παρέα. Ήμασταν όλοι φιλαράκια. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσεις τότε την ΑΕΚ. Ξεκίνησε το παιχνίδι και λέμε μπορεί και να φάμε τέσσερα γκολ. Μετά το πιστέψαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε το γκολ με τον Αναστόπουλο που τους πέρασε όλους από τα δεξιά. Από εκεί και πέρα το πιστέψαμε. Μετά έκανα την ανατροπή στο σκορ».

Για την φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Πανιώνιο: «Κάναμε πολύ καλή χρονιά. Ο Ουζουνίδης δούλεψε πολύ καλά. Καταφέραμε να πάμε την ομάδα εκεί που έφτασε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Πανιώνιο μετά την επιτυχημένη σεζόν: «Πρέπει να κάνει κάποιες προσθήκες. Πρέπει να διατηρηθεί το προφίλ που έχει. Έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι φίλοι. Στον Πανιώνιο μπορείς να κάνεις το κέφι σου. Το κλίμα που βρίσκεις σε κάνει να αλλάξεις συμπεριφορά», υποστήριξε ο Νόνι Λίμα, εξηγώντας πως γίνεται στους “κυανέρυθρους” να βγαίνουν συνέχεια ταλέντα».

Για τον Τάσο Μπακασέτα: «Ήρθε στον Πανιώνιο, δούλεψε, εκμεταλλεύτηκε τα προσόντα του και έφτασε στο επίπεδο που είναι. Είναι πολύ πεισματάρης, έχει γερό αριστερό πόδι που δεν το βρίσκεις. Στον Πανιώνιο έπαιξε πίσω από το σέντερ φορ και κατάφερε να βρει χώρο».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι είναι αργός: «Δεν συμφωνώ ότι είναι αργός. Έχει ντρίμπλα πάνω στην κίνηση και αποκτάει ταχύτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια