Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς παραμονή ο Αργυρόπουλος

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τονίσει πως επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία του με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας που εμπιστεύεται ...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τονίσει πως επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία του με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας που εμπιστεύεται και θεωρεί πως έχουν θέσει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην είχε θέση βασικού την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο τεχνικός του Ιστορικού επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ αποτελεί μία αξιόπιστη λύση και ο Εβρίτης τεχνικός ποντάρει τόσο στην εμπειρία του παίκτη από την Σούπερ Λιγκ όσο και στο γεγονός πως γνωρίζει καλά την ομάδα.

Βέβαια, ακόμη δεν έχει "κλείσει" η παραμονή Αργυρόπουλου, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένο το πιθανότερο είναι Πανιώνιος και ποδοσφαιριστής να ανανεώσουν την συνεργασία τους για μία ακόμη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι εκτός από την περίπτωση του Στέφανου Μουχτάρη, έχουν ρίξει το βλέμμα τους σε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην Καλλιθέα. Ο λόγος για τον 25χρονο επιθετικό Μιχάλη Φράγκο και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Διονύση Μπέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια