Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Στην "μάχη" των play off ρίχνεται από σήμερα (11/05) ο Ιστορικός, ο οποίος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό (18:15). ...

Στην "μάχη" των play off ρίχνεται από σήμερα (11/05) ο Ιστορικός, ο οποίος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό (18:15).

Άπαντες στον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα αγωνιστεί, μετά από χρόνια, η ομάδα ξανά στην διαδικασία των play off, ενώ η συμμετοχή στο "μίνι πρωτάθλημα" θεωρείται και ως επιστέγασμα της φετινής άκρως επιτυχημένης σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το γνωστό σοβαρό τους αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο είχαν όλη τη χρονιά, προκειμένου να καταφέρουν να διακριθούν και στα play off.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα -πλην του τραυματία Τζανδάρη- και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟ, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Το πιθανότερο αρχικό σχήμα αναμένεται να αποτελείται από τους: Διούδη, Βλάχο, Τασουλή, Οικονόμου, Ρισβάνη, Σιώπη, Κόρμπο, Μπακασέτα, Μασούρα, Καραμάνο και Ανσαριφάρντ.

Τα εισιτήρια...

Η πώληση των εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα (11/05) θα ξεκινήσει στις 10:00 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα. Το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00.

Να σημειωθεί πως επειδή φαίνεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο για το ματς, καλό είναι οι φίλαθλοι του Ιστορικού να εξασφαλίσουν όσο νωρίτερα γίνεται το εισιτήριο τους, ώστε να αποφευχθούν οι ουρές στα εκδοτήρια και όλοι να πάρουν την θέση τους στις εξέδρες στην ώρα τους.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, στα εντός έδρας παιχνίδια των play off η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά θα είναι ελεύθερη από τις θύρες 2, 4 και 7.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια