Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Μπακασέτας αποκλείστηκε για πειθαρχικό παράπτωμα»

Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος αποκλείστηκε ο Τάσος Μπακασέτας από το ματς με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Πανιώνιο...

Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος αποκλείστηκε ο Τάσος Μπακασέτας από το ματς με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης διέψευσε τα σενάρια που ακολούθησαν τον αποκλεισμό του 22χρονου μέσου από την αποστολή, χαρακτηρίζοντάς τα, μάλιστα, στα όρια του φανταστικού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα στο σύνολο του Τύπου τονίζει:

Ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επήλθε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Οποιοσδήποτε φερόμενος ως "διάλογος" σχετικός με τοποθέτηση μελών της διοίκησης, είτε προς τον προπονητή, είτε προς τους παίκτες, κατηγορηματικά αναφέρουμε πως είναι αναληθής. Σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει τα όρια του φανταστικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της με τον τρόπο που η ίδια κρίνει».

1 σχόλιο

  1. Αν ισχύει η ιστορία με το κότερο, ο Τάσος έχει κάνει διπλό λάθος.


    Το πρώτο το έκανε εις βάρος της ομάδας. Η ομάδα που τον έβγαλε από τα αζήτητα του πάγκου του Αστέρα και του έδωσε τη δυνατότητα να λάμψει, σαφώς και θα πρέπει να έχει σημαντικό λόγο στην μετακίνηση.


    Το δεύτερο το έκανε εις βάρος του.
    Θέλει ο τίγρης να δείξει στον Μαρινάκη ότι "την έχει μεγάλη" και μπορεί να του πάρει ένα παίκτη με λιγότερα. Και ο Τάσος δέχεται να γίνει το παιχνίδι του προέδρου. Υπογράφει σε μία ομάδα που δεν έχει προπονητή και δεν έχει καν ξεκινήσει το σχεδιασμό της χρονιάς!!!
    Είναι πραγματικά εξευτελιστικό για τον ίδιο, αν το έχει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή