Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επηρεασμένη η ομάδα και... ήττα

Την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη γνώρισε ο Πανιώνιος για την 3η αγωνιστική των play off. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη εμφα...

Την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη γνώρισε ο Πανιώνιος για την 3η αγωνιστική των play off.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη εμφανίστηκε σαφώς επηρεασμένη από την απουσία –της τελευταίας στιγμής- του Μπακασέτα από την ενδεκάδα (και αποστολή), ενώ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αναγκάστηκε να αγωνιστεί και χωρίς τον Καρίμ λόγω τραυματισμού.

Οι κυανέρυθροι είχαν ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην «επανάληψη», μέχρι να δεχτούν το δεύτερο τέρμα, βελτίωσαν την εικόνα τους, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 88’ η ομάδα θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Καθάριος το «σπατάλησε» ο Οικονόμου, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Πλέον, μετά το τέλος και της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος έχει μείνει στον έναν βαθμό και τα πράγματα για μία καλύτερη θέση στα play off δυσκολεύουν.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Λέοβατς από τα αριστερά έκανε την σέντρα, με τον Αθανασιάδη να κάνει την κοντινή προβολή και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, όμως έμειναν ημιτελείς οι τελικές ενέργειες των Χαλκιαδάκη και Καρίμ.

Στο 22’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Καρίμ έκανε ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ κόντραρε και πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό «απάντησε» ο ΠΑΟΚ, με τον Διούδη όμως να λέει «όχι» στην κοντινή κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Στο 28’, όμως, ο ίδιος παίκτης δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Αθανασιάδης, λοιπόν, έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Διούδη και ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα.

Οι κυανέρυθροι με την ψυχρολουσία του γκολ «έπεσαν» και δύσκολα μπορούσαν να βρουν διάδρομο προς την εστία του ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο λεπτό του 45λεπτου, ο Μασούρας επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, όμως ήταν αδύναμο και ο Γλύκος μπλόκαρε άνετα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα απρόοπτο για τον Πανιώνιο, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναγκάστηκε να βγει αλλαγή, λόγω τραυματισμού, με τον Μπαργκάν να περνάει στην θέση του.

Στο πρώτο τέταρτο της «επανάληψης» το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τους κυανέρυθρυς να είναι σαφώς επηρεασμένοι επιθετικά τόσο από την έλλειψη του Μπακασέτα όσο και από αυτή, την αναγκαστική, του Καρίμ.

Η είσοδος του Μπαργκάν, πάντως, έδωσε ώθηση στην ομάδα και στο 62’ λίγο έλειψε ο μεσοεπιθετκός του Ιστορικού να βρει δίχτυα. Εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, έξω αριστερά από την περιοχή, με τον Γλύκο όμως να πέφτει δύσκολα στην γωνία του και να διώχνει.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο 65’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ουζουνίδη. Ο Καραμάνος έπαιξε «το ένα-δύο» με τον Μασούρα, όμως το πλασέ του, προ του Γλύκου, κόντραρε σε πόδι αμυντικού.

Ο επιθετικός μονόλογος του Ιστορικού συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά. Στο 69’ ο Χαλκιαδάκης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Γλύκος έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε.

Και ενώ ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε επιθετικό ρόλο στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν –κόντρα στην ροή του αγώνα- να πετύχουν δεύτερο τέρμα. Ο ΜΑΚ έκανε ατομική ενέργεια και με ψύχραιμο πλάσε «έγραψε» το 0-2.


Τα πράγματα δυσκόλεψαν, μετά και από το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα, ωστόσο στο 88’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ο Καθάριος κέρδισε πέναλτι, όμως ο Οικονόμου το σπατάλησε», στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Τελικό, σκορ, λοιπόν στη Νέα Σμύρνη 0-2 για τον ΠΑΟΚ.

Το φιλμ του αγώνα

3’: Ο Λέοβατς έβγαλε σέντρα και ο Αθανασιάδης που έκανε την κοντινή προβολή έστειλε άουτ την μπάλα

10’: Ο Χαλκιαδάκης άργησε να δώσει την μπάλα στον αφύλαχτο Καρίμ μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο Ιρανός να καθυστερήσει και να χαθεί η ευκαιρία.

15: Σουτ του Πέλκα, μπλόκαρε ο Διούδης.

22’: Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Καρίμ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα άουτ!

23’: Ο Αθανασιάδης έκανε την κεφαλιά, ο Διούδης όμως του είπε «όχι».

28’: Ο Αθανασιάδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

45’: Αδύναμο σουτ του Μασούρα, έυκολα μπλοκάρει ο Γλύκος.

62’: Εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, έδιωξε δύσκολα ο Γλύκος.

65: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Καραμάνος έπαιξε «το ένα-δύο» με τον Μασούρα, όμως το πλασέ του, προ του Γλύκου, κόντραρε σε πόδι αμυντικού.

77’: Ατομική ενέργεια και σουτ του Μακ, η μπάλα στα δίχτυα.

89’: Χαμένο πέναλτι από τον Οικονόμου. Η μπάλα άουτ.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75’ Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46’ Μπαργκάν)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (81’ Σκόνδρας), Μαλεζάς (87’ Χατζηισαϊας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74’ Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΣΟ .Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ.Ο ΧΑΤΖΗΙΣΑΙΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;ΠΗΓΕΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ
    ΕΥΓΕ.ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΝΤΑΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή