Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Να ήμουν εκεί την Κυριακή...

Ελλάδα 2016...μια χώρα χτυπημένη από πολλές μεριές. Το διαρκές αίσθημα μιζέριας το οποίο διέπει τα τελευταία 2-3 χρόνια τη χώρα μας είν...

Ελλάδα 2016...μια χώρα χτυπημένη από πολλές μεριές.

Το διαρκές αίσθημα μιζέριας το οποίο διέπει τα τελευταία 2-3 χρόνια τη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δεν σου λείπει καθόλου, όταν είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που έχουν εργασία και μάλιστα η εργασία αυτή τους επιτρέπει να βρίσκονται στο εξωτερικό. Με άλλα λόγια, νιώθεις τυχερός όταν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας και της σύγχρονης πραγματικότητάς της, δεν είσαι υποχρεωμένος να βιώνεις τις ειδήσεις των 8 και μπορείς να συνεχίσεις να ζεις και να ονειρεύεσαι αποφεύγοντας να πληρώσεις τις...αμαρτίες άλλων, κάτι που σε έκανε να μη σκέφτεσαι καν να κάνεις το βήμα - δοθείσης της ευκαιρίας - και να φύγεις από το άρρωστο αυτό περιβάλλον.

Εντούτοις, εδώ και 2 Κυριακές, είναι κάτι που μου θυμίζει πως μέσα σε αυτό το σκοτεινό τοπίο υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα, που δίνουν χαρά, ελπίδα και θάρρος για το μέλλον, αποδεικνύοντας ότι αν αρχίσεις να πιστεύεις στα θαύματα (έστω και τα μικρά), τότε μπορεί αυτά να συμβούν.

Και συνέβη ένα μικρό θαύμα εφέτος, με τον Πανιώνιο! Και το μόνο που με στεναχωρεί είναι που αυτή την Κυριακή δεν μπορώ να είμαι στη Νέα Σμύρνη, από νωρίς το απόγευμα, να χαρώ τον ήλιο και έναν καφέ, για να κατηφορίσω καθώς πέφτει ο ήλιος προς το γήπεδο, να γιορτάσω ένα ακόμη (το νέο μικρό) θαύμα της ομάδας μας! Αυτή η ομάδα με έφερε στο σημείο να νιώθω άτυχος που δεν είμαι στην Ελλάδα...

Εύχομαι σε όσους θα βρεθούν εκεί, να το χαρούν και να εκτιμήσουν!!! Να πάρουν ελπίδα και να συνεχίσουν χωρίς τη μιζέρια της καθημερινότητας, ο καθένας να κάνει το δικό του μικρό θαύμα, γιατί μόνο ο Πανιώνιος και η ιστορία του ξέρει πώς από τη μιζέρια να σε οδηγεί στο θαύμα!!!

ΥΓ: Και πού να ξέρω; Μπορεί αν όλα πάνε καλά με την αδειοδότηση μια κλήρωση του χρόνου να φέρει τον Πανιώνιο στην Πορτογαλία!!!

Αναγνώστης: Πάντα Πανιώνιος - από Λισαβόνα

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια