Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν χάλασε τίποτα την γιορτή!

Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 0-1, όμως τίποτα δεν ήταν αρκετό για να χαλάσει την γιορτή που είχε στηθεί στη Νέα Σμ...

Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 0-1, όμως τίποτα δεν ήταν αρκετό για να χαλάσει την γιορτή που είχε στηθεί στη Νέα Σμύρνη.

Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είχε φορέσει τα καλά της, περίπου 5.000 φίλαθλοι του συλλόγου "γλέντησαν" με την ψυχή τους την φετινή εκπληκτική σεζόν της ομάδας και κανείς μα κανείς δεν νοιάστηκε για μία αδιάφορη (βαθμολογικά) ήττα.

Στα αγωνιστικά, ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα δέχτηκε ένα γκολ στο 78', γνωρίζοντας την ήττα.

To παιχνίδι
Με αλλαγές, όπως αναμενόταν, παράταξε την ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλοντας να δει και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν ξεκινήσει σε πολλά παιχνίδια έως βασικοί.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου.

Ο Πανιώνιος στο 8’ είχε μία καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Κόρμπου να περνάει άουτ, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Μπρίτο για τον Ατρόμητο πέρασε άουτ.

Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν –κυρίως- με τους Χαλκιαδάκη και Καρίμ να βρουν κενούς διαδρόμους προς την εστία του Ατρομήτου.

Σε διάστημα δύο λεπτών οι κυανέρυθροι δημιούργησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Αρχικά στο 41’ ο Χαλκιαδάκης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε και λίγο στον Λαζαρίδη, με τον Μπάρκα να ακουμπάει την μπάλα, στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42’ νέα πολύ μεγάλη φάση για τον Πανιώνιο. Ο Ανσαριφάρντ βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Μπάρκα, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε το πλασέ του Ιρανού επιθετικού.

Έτσι, το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ακόμη σημαντική ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Καθάριος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει σε κάποιο πόδι όμως και να περνάει ελάχιστα κόρνερ.

Ο Ιστορικός στο 74’ είχε μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Μασούρας από τα δεξιά γύρισε ωραία την μπάλα, με τον Καραμάνο, όμως, να κάνει άσχημο πλασέ, χάνοντας την ευκαιρία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Στόιτσεφ να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια προσπάθησε, όμως δεν άλλαξε κάτι, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ βέβαια δεν ένοιαζει και πολλούς, αφού ο Πανιώνιος έχει πετύχει ήδη τον στόχο του και δεν ήταν τίποτα ικανό να χαλάσει την γιορτή που είχε στηθεί στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος (82’ Πινιώτης), Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν (71’ Μασούρας), Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ

Ατρόμητος: (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κυβρακίδης, Κοντόες, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Ούμπιντες, Γροντής (78’ , Ματέι (64’ Στόιτσεφ), Μπρίτο, Λε Ταλέκ (71’ Παπαδόπουλος)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια