Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το σήκωσε η Κ16 το Creta Cup (videos)

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης επέστρεψε η Κ16 της ΠΑΕ Πανιώνιος από το Ηράκλειο της Κρήτης, έχοντας στις αποσκευές της το τρόπαιο της...

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης επέστρεψε η Κ16 της ΠΑΕ Πανιώνιος από το Ηράκλειο της Κρήτης, έχοντας στις αποσκευές της το τρόπαιο της κορυφής.

Σε ένα πολύ αξιόλογο τουρνουά τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά η ομάδα των κυανέρυθρων έδωσε τρεις αγώνες στην φάση των ομίλων μετρώντας ισάριθμες νίκες:

ΠΓΣΣΚ16 - ΑΣΤ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ


ΠΓΣΣΚ16 - LIDO FC


ΠΓΣΣ16 - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ περνώντας στα ημιτελικά...

...με ΟΦΗ
Εκεί αγωνίστηκε εναντίον του ΟΦΗ σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από ισχυρούς ανέμους στο Παγκρήτιο στάδιο και που παρόλο την υπεροχή δεν κατάφερε να σκοράρει, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η ευστοχία των παικτών αλλά και η απόκρουση του τερματοφύλακα Κ.Σκορδάκη χάρισε την πρόκριση.



Ο τελικός

Ο τελικός ήταν εναντίον του ΠΟ Ατσαλένιου ήταν αντάξιος των προσδοκιών των διοργανωτών, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή και τον ΠΟΑ να προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα με αντεπιθέσεις.

Ο Πανιώνιος πέτυχε γκολ με τον Ν.Δαυίδη στο πρώτο ημίχρονο ύστερα από ατομική προσπάθεια του Κ.Νικολιά και ενώ είχε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος η ομάδα του ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι... αλλά οι τερματοφύλακες του Πανιωνίου είχαν στόχο το μηδέν σε όλο το τουρνουά και με πρωταγωνιστή τον Κ.Σαμαρά ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι και έσβησε τις τελευταίες ελπίδες του ΠΟΑ να διεκδικήσουν τη νίκη.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους μικρούς Πάνθηρες να πανηγυρίζουν και να επιδίδονται σε ένα άλλο άθλημα αυτό του "μπουγέλου".





Η αποστολή:
Κ.Σαμαράς, Κ.Σκορδάκης, Β.Κορόνι, Α.Παπαδιονυσίου, Β.Γρηγοριάδης, Π.Γεωργάκας, Γ.Καλαμάτας,Κ.Μπρότσι, Δ.Φλαμπούρης, Α.Τσουμανάη, Ν.Μαρκαντώνης, Γ.Μαρτίνος, Δ.Αναστασίου, Ν.Μαράτος, Φ.Γρίβας, Π.Στρίκος, Κ.Νικολιάς, Α.Χάσκα, Φ.Τσερεγκωφ. Ν.Δαυίδης

Προπονητής:Π.Κοντοβράκης
Αρχηγός Αποστολής: Η.Αποσπόρη



Δεν υπάρχουν σχόλια