Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τα Χανιά

Ο Ιστορικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά (05/03, 17:15), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με...

Ο Ιστορικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά (05/03, 17:15), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με κάποιες αλλαγές.

Ο Εβρίτης τεχνικός σκέφτεσαι να δώσει "φρεσκάδα" στην αρχική ενδεκάδα και είναι πολύ πιθανό να δούμε το βασικό σχήμα της ομάδας με ορισμένες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αργυρόπουλος, Μπαργκάν και Καθάριος συγκεντρώνουν αρκετούς "πόντους" για να πάρουν θέση στην ενδεκάδα του Πανιωνίου, ενώ και η περίπτωση του Χαλκιαδάκη υπάρχει στο μυαλό του 47χρονου προπονητή.

Αναλυτικά η πιο πιθανή ενδεκάδα του Ιστορικού στα Χανιά: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι  ο Διούδης, με τον Αργυρόπουλο να παίρνει τη θέση του Βλάχου στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Τασουλή να είναι αριστερά, και τους Ρισβάνη, Οικονόμου να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζανδάρης, Σιώπης, σε ρόλο δεκαριού ο Μπακασέτας, με τον Καθάριο να ξεκινάει στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Μπαργκάν αριστερά και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Καραμάνος αντί του τιμωρημένου Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια