Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το κοινωνικό πρόσωπο του Πανιωνίου

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για  μία ακόμη φορά ο Πανιώνιος. Αντιπροσωπία της μπασκετικής ομάδας επισκέφτηκε τα παιδιά που στεγάζον...

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για  μία ακόμη φορά ο Πανιώνιος.

Αντιπροσωπία της μπασκετικής ομάδας επισκέφτηκε τα παιδιά που στεγάζονται και υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του κόσμου», δίνοντας έτσι χαρά σε αυτά τα παιδιά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου ΓΣΣ με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους επισκέφτηκε τα
παιδιά που στεγάζονται και υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του κόσμου».

Η αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τον προπονητή Β. Ζιάγκο, τον βοηθό προπονητή Κ. Μελέτη, τους αθλητές Κ. Τσιάκο και Ν. Μίχαλο και τον Aντιδήμαρχο παιδείας Ν.Σμύρνης Π. Συρίγο ,παρέδωσε δωροεπιταγή για τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» και σε μία μικρή εκδήλωση που ακολούθησε με την παρουσία της μασκώτ του συλλόγου, τον ‘’ΠΑΝΘΗΡΑ’’ , ανακοινώθηκε η επίσημη συνεργασία του Πανιωνίου ΓΣΣ με την «Κιβωτό του κόσμου».

Συγκεκριμένα ο Πανιώνιος ΓΣΣ θα είναι επίσημος υποστηρικτής του οργανισμού, φέροντας το λογότυπο της Κιβωτού για έναν χρόνο στην επίσημη αθλητική εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα θα υπάρξει μόνιμη θέση στο γήπεδο του Πανιωνίου για την οικονομική ενίσχυση της Κιβωτού ενώ όσα παιδιά επιθυμούν να αθληθούν στο τμήμα του Πανιωνίου ΓΣΣ θα μπορούν να το κάνουν χωρίς οικονομική συμμετοχή.

Θεωρούμε ότι η κοινωνική ευαισθησία είναι κάτι που χαρακτηρίζει την Πανιώνια Οικογένεια.
Σε αυτές τις μέρες αγάπης στηρίζουμε τις προσπάθειες της «Κιβωτού του κόσμου» και ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του Κόσμου.

Τμήμα Marketing ΠΓΣΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια