Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ευχές των κυανέρυθρων αθλητών στα panionianea.gr

Τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν, μέσω του panionianea.gr , αθλητές του Ιστορικού.  Το 2016 είναι προ των πυλών και άπαντες ελπίζο...

Τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν, μέσω του panionianea.gr, αθλητές του Ιστορικού. 

Το 2016 είναι προ των πυλών και άπαντες ελπίζουμε και ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, να φέρει υγεία, ευτυχία και φυσικά επιτυχίες στον Πανιώνιο μας.

Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με αθλητές που φορούν την κυανέρυθρη φανέλα σε διάφορα αθλήματα του Ιστορικού, οι οποίοι και μας έδωσαν με μεγάλη χαρά έδωσαν τις ευχές τους προς όλο τον κόσμο...

Αναλυτικά... 
Ποδόσφαιρο

Παύλος Μητρόπουλος
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, ευτυχία και χαρούμενες ημέρες. Το νέο έτος να είναι για όλους μας καλύτερο από αυτό που φεύγει».

Δημήτρης Χατζηισαϊας
«Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο και να γεμίσει τις ψυχές των ανθρώπων με αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο».

Νίκος Παπαδόπουλος
«Υγεία να υπάρχει για όλους μας και αλληλεγγύη σε όλο τον κόσμο».

Τάσος Μπακασέτας
«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ’ όλα, αγάπη, ευτυχία και επιτυχίες».

Σπύρος Ρισβάνης
«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, είναι το πιο σημαντικό για όλους μας. Από εκεί και πέρα, να υπάρχει αγάπη και ευτυχία στον κόσμο».

Μανώλης Σιώπης
«Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου υγεία σε όλο τον κόσμο, ευτυχία και να γεμίσουμε αισιοδοξία για το μέλλον».

Νίκος Καθάριος
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, είναι το πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Όσον αφορά την ομάδα μας, να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια της σεζόν».

Μπάσκετ

Νίκος Κόκκαλης
«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους, με υγεία και το 2016 να βρει τον μπασκετικό Πανιώνιο στις δυο πρώτες θέσης της κατηγορίας που δίνουν την άνοδο».

Γιώργος Τσιάκος
«Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία αγάπη και κάθε ευτυχία για όλο τον κόσμο. Η νέα χρονιά να είναι η αρχή για την πραγματοποίηση κάθε προσωπικού στόχου του συνανθρώπου μας αλλά κ δική μας».

Κώστας Ζώρζος
«Να έχει υγεία όλος ο κόσμος και το 2016 να μας βρει πρωταθλητές…».

Βαγγέλης Μανσαράι
«Το 2016 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε».

Βόλεϊ Ανδρών

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε όλους, με υγεία και τύχη στις οικογένειες τους και η μέρα του 2016 να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Γιώργος Καντιώτης
«Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Εύχομαι το 2016 να είναι έτος με πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ιστορικού».

Στέλιος Κουτσούρης
«Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μόνο υγεία και χαρές για όλους και χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές. Να υπάρχουν μόνο χαμογελαστά πρόσωπα γιατί είναι η αρχή για κάθε ευτυχία και ξεχωριστά για τα τμήματα του Πανιωνίου να πετύχουν τους στόχους τους για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει σε όλα τα αθλήματα...Καλή χρονιά».

Μάριος Βλαβιανός
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά, με αγάπη, υγεία, ευτυχία και ιδιαίτερα στην οικογένεια του Πανιωνίου. Πολλές επιτυχίες με το νέο έτος, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει το κάθε τμήμα του συλλόγου ξεχωριστά τους στόχους του. Ευτυχισμένο 2016».

Βόλεϊ Γυναικών

Αγγελική Οικονομάκη
«Εύχομαι η καινούρια χρόνια να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε. Χρόνια πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, ευημερία κ πρόοδο».

Βίβιαν Μαγγίνα
«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία, χαρούμενες στιγμέ,ς ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς».

Μπάσκετ Γυναικών

Μαρία Παναγιωτοπούλου
«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Υγεία, καλή καρδιά και καλύτερες μέρες να έχουνε όλοι μας το νέο έτος».

Πωλίνα Σταμπούρλου
«Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος που έρχεται να φέρει μόνο χαρά, αγάπη κ ελπίδα σε όλο τον κόσμο! Στην οικογένεια του Πανιωνίου εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια