Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει ΠΑΟ ο Μπουμάλ!

Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός ή...

Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού, με το κόστος της μετακίνησης του παίκτη να αποφέρει το ποσό των 550.000 ευρώ στον Ιστορικό, συν έναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Οι όροι της μεταγραφής του παίκτη μπορούν να χαρακτηριστούν ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τους κυανέρυθρους, καθώς εκτός από το αρκετά υψηλό ποσό, ο Πανιώνιος θα βάλει στο ενεργητικό του και έναν παίκτη.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπουμάλ έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε από την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί ο ίδιος την μεταγραφή του χωρίς να έχει οικονομικό όφελος ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι είχαν κάνει την πρόταση τους στον Μπουμάλ, για να ανανεωθεί η συνεργασία τους, όμως κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να αποκτήσει από τον Ιανουάριο τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, Πανιώνιος και ΠΑΟ τα βρήκαν σε όλα, με την συμφωνία να περιλαμβάνει όσα αναφέραμε παραπάνω και έτσι ο "Μπούμι" θα αποχωρήσει από την Πλατεία.

Ο 26χρονος μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι του 2014 και με την κυανέρυθρη φανέλα είχε 50 συμμετοχές, εννιά γκολ και δέκα ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια