Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση για Μπουμάλ

Με κοινή ανακοίνωση Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναφέρουν πως οι υπάρχει καταρχήν συμφωνία για την μεταγραφή του Μπουμάλ από τον Ιστορικ...

Με κοινή ανακοίνωση Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναφέρουν πως οι υπάρχει καταρχήν συμφωνία για την μεταγραφή του Μπουμάλ από τον Ιστορικό στους "πράσινους".

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για την μετακίνηση του Καμερουνέζου στον ΠΑΟ και πλέον μένει να φανεί αν ο Πανιώνιος πάρει και κάποιον παίκτη από την ομάδα του Αλαφούζου ή θα αυξηθεί το ποσό της μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προταθεί στους κυανέρυθρους οι Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος και Δώνης, με την τελική επιλογή να ανήκει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα κρίνει αν θέλει κάποιον εξ' αυτών ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την κατ’ αρχήν συμφωνία τους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ».


Και η αντίστοιχη του ΠΑΟ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνουν την καταρχήν συμφωνία τους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ».

1 σχόλιο

  1. Τεράστιο Respect στον Μπουμάλ!!!!
    Ενώ θα μπορούσε να κάνει τη μεταγραφή την επόμενη εβδομάδα και να βάλει όλο το χαρτί στην τσέπη, την έκανε την έκανε τώρα και θα πάρει λεφτά η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή