Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έφυγε» ο Μάκης Δενδρινός!

Μετά από μία πολύ μεγάλη "μάχη" που έδωσε για μήνες, τελικά ο Μάκης Δενδρινός δεν άντεξε και λύγισε... Τεράστια θλίψη στην οι...

Μετά από μία πολύ μεγάλη "μάχη" που έδωσε για μήνες, τελικά ο Μάκης Δενδρινός δεν άντεξε και λύγισε...

Τεράστια θλίψη στην οικογένεια του Πανιωνίου και φυσικά σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μάκη Δενδρινού. Ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Ιστορικού είχε υποστεί οξύ έμφραγμα τον Ιούνιο, κάτι που του είχε προκαλέσει πολύ σοβαρές επιπλοκές στη ζωή του. Τελικά, δεν άντεξε και μετά από πολύμηνη μάχη απεβίωσε στα 65 του χρόνια.

Ο αποκαλούμενος και «Βούδας» λόγω της ολύμπιας ψυχραιμίας του, αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το εφηβικό τμήμα μέχρι και την ολοκλήρωση της καριέρας του, το 1981 με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου το 1977.  Άφησε το στίγμα του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης και μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ιστορικό φόρεσε επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών, την οποία υπηρέτησε και σαν προπονητής.

Ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής ομάδας πριν το Μουντομπάσκετ του 1994, ενώ παρέμεινε στον πάγκο στο Ευρωμπάσκετ του 1995 και στην πρώτη ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1996 στην Ατλάντα.

Εμείς, στα panionianea.gr, όπως φυσικά και κάθε Πανιώνιος, αλλά και κάθε μπασκετικός άνθρωπος αυτής της χώρας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Δενδρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια