Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσακίρης στα panionianea.gr: «Προσφέρω τις μετοχές μου σε Ζαμάνη και Δάρα»

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, μέσω του panionianea.gr , απάντησε άμεσα στην διευκρινιστική δήλωση του Νίκου Ζαμάνη. Ο πρώην ισχυρός άνδρας ...

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, μέσω του panionianea.gr, απάντησε άμεσα στην διευκρινιστική δήλωση του Νίκου Ζαμάνη.


Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr, τόνισε αρχικά  πως πέρυσι τέτοια εποχή η τωρινή διοίκηση... πέταξε από την ΠΑΕ τους "Τσάβαλους" και αυτή η παρέμβαση της ήταν σωτήρια για τον σύλλογο.

Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο που διαφωνεί στο να... φύγουν οι μετοχές της ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη, ενώ τέλος ανέφερε πως προσφέρει το 18% των μετοχών της ΠΑΕ που κατέχει στους Ζαμάνη και Δάρα.

Αναλυτικά όσα είπα ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στα panionianea.gr:

"Ευχαριστώ τον Νίκο Ζαμάνη για την σημερινή διευκρίνηση.

Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι πέρσι τέτοια εποχή, πέταξε έξω από την ΠΑΕ τους Τσαβαλους και μπήκε μπροστά αυτός μαζί με τον κ. Δάρα και άλλους. Αυτό έγινε με την στήριξη του ΔΣ του Ερασιτέχνη αλλά και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ, περιλαμβανομένου και εμού. Πιστεύω ότι η παρέμβαση αυτή υπήρξε σωτήρια, καθώς η ΠΑΕ πορευότανε στα βράχια υπό μία διοίκηση η οποία ήταν ουσιαστικά παράλυτη, ή απούσα. Είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε ότι μια τέτοια αλλαγή διοίκησης θα ήταν αδύνατη εάν η ΠΑΕ ανήκε στους Γκλεζάκους και όχι στον Ερασιτέχνη. Ακόμα και εάν διαφωνεί μαζί μου, ελπίζω να κατανοήσει γιατί είμαι αρνητικός -επί της αρχής- να φύγει η ΠΑΕ από την ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη και να πάει σε ιδιώτες και να μην λαμβάνει τον προβληματισμό μου αυτόν επί προσωπικού.

Τέλος, εις ένδειξη καλής θέλησης αλλά και του τέλους του κύκλου μου από τα διοικητικά του Συλλόγου, προσφέρω το 18% της ΠΑΕ που κατέχω σε αυτόν και στον κ. Δάρα (από 9% στον καθένα), έναντι ενός ευρώ και τους φόρους μεταβίβασης.

Επαναλαμβάνω ότι θα προσυπογράψω οποιαδήποτε απόφαση της ΓΣ του Ερασιτέχνη, αλλά επιθυμώ ζωντανή παρουσία με εποικοδομητικό διάλογο και όχι αδιαφορία του κόσμου, ή αδιαφανείς διαδικασιες.

Κωνσταντίνος Τσακίρης".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια