Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διευκρίνιση Ζαμάνη για Τσακίρη...

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Νίκος Ζαμάνης, αναφορικά με τα όσα είπε την Τετάρτη (10/06). Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του πο...

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Νίκος Ζαμάνης, αναφορικά με τα όσα είπε την Τετάρτη (10/06).

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως αναφερόταν στα όσα είχαν γίνει στην ομάδα διοικητικά μετά την παράδοση των μετοχών του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ενώ πρόσθεσε πως ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ιστορικού ήταν πάντα δίπλα στον σύλλογο όποτε του είχε ζητηθεί.

Αναλυτικά:

"Λόγω του ότι από την τελευταία μου δήλωση, δημιουργήθηκαν κάποιες παρερμηνείες, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Οσον αφορά στην διαχείριση της ομάδας, η περίοδος στην οποία αναφέρθηκα αφορά τις διοικήσεις που προέκυψαν στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, μετά την παράδοση των μετοχών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και άρα τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, αναγνωρίζω τη μεγάλη συμβολή του και πάντοτε ήμουν και θα είμαι δίπλα του. Όπως δίπλα στην ομάδα είναι και ο ίδιος και όποτε του έχει ζητηθεί έχει συνεισφέρει τη βοήθειά του.

Η περίοδος που διανύουμε δεν επιτρέπει να υπάρχουν διχόνοιες μεταξύ των ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ και το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας και η επιστροφή της στη θέση που δικαιωματικά της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια