Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανθόπουλος: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου, ενώ συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν μέσα από την...

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου, ενώ συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν μέσα από την καρδιά τους να μείνει η ομάδα στην Α1.

«Σκέφτομαι πως ήμουν εδώ πριν 3 χρόνια, σε συνέντευξη στην οποία μιλούσα για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Και τώρα “πέφτει” η ομάδα. Τα συναισθήματα είναι πολλά. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να τα εκφράσω, δυστυχώς. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Εμείς μένουμε στο προσκήνιο, οι παίκτες και οι προπονητές. Το δικό μας όνομα θα γραφτεί στην ομάδα που “έριξε” τον Πανιώνιο. Μπορεί να μην φαίνεται στο γήπεδο, αλλά έχει γίνει τεράστια προσπάθεια. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να ζητήσω από κάποιο φίλαθλο να μπει στη θέση μας. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους του Πανιωνίου, που είναι πολλοί. Πιστεύω πως εκφράζω όλα τα παιδιά, όταν λέω πως θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να μείνει η ομάδα στην Α1. Δεν αξίζει να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω τι μας περιμένει από τη Δευτέρα. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Συγχαρητήρια στη Δράμα. Ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Έχει πολύ καλό σύνολο. Αξίζει να είναι στην Α1», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια