Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τελικά με κόσμο ο Ηρακλής!

Με τους φιλάθλους του θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη τελικά ο Ηρακλής, στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ιστορικό. Η απόφαση περί α...

Με τους φιλάθλους του θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη τελικά ο Ηρακλής, στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ιστορικό.

Η απόφαση περί απαγόρευσης της μετακίνησης των φίλων του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη ανακλήθηκε, μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στην Θεσσαλονίκη.

Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν ειρηνική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην συμπρωτεύουσα και εν τέλει αυτή τους η κινητοποίηση έπιασε τόπο και η μετακίνηση τους στην Αθήνα θα γίνει κανονικά.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως η μετακίνηση των οπαδών των "κυανόλευκων" στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αναλυτικά:

«Η εκδρομή στην Αθήνα θα γίνει κανονικά. Τρέχουμε όλη μέρα για το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει επιβεβαίωση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν επικοινωνίες για να επιτευχθεί ο στόχος μας. Στα πούλμαν θα υπάρχουν δικηγόροι».

Από την μεριά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η "Αυτόνομη Θύρα 10":

«Ως απάντηση στις φήμες και στις ανακρίβειες περί απαγόρευσης εκδρομής…
Ανακοινώνουμε οτι:
Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ!

Άλλη μια νίκη του λάου του ΗΡΑΚΛΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ».

Δηλώσεις για το θέμα έκανε νωρίτερα και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει εντολή απαγόρευσης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Αυτή την στιγμή βρίσκονται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ γύρω στα 100 άτομα και μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον προσπαθούμε να καταλήξουμε κάπου. Υπάρχει μια ειρηνική κατάληψη και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Θεωρούν την απόφαση της αστυνομίας πως προσβάλλει την ιδιότητα τους ως οπαδούς. Δεν υπάρχει καμία απόφαση του κ. Κοντονή. Κατά την άποψη μου καταπιέζονται συνταγματικά δικαιώματα και δεν γίνεται με μονομερής ενέργειες να βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις. Είναι μια συνέχεια του προηγούμενου καθεστώτος που ζούσαμε. Αυτή η απόφαση και εμένα με ενοχλεί και με έχει θίξει. Έχουμε μιλήσει με τους συμβούλους του κ. Κοντονή και δεν υπάρχει καμία απόφαση του Υπουργού».


Δεν υπάρχουν σχόλια