Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και… ΔΕΝ θα πέσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Χρονιά των παθών ζει ο μπασκετικός Πανιώνιος. Χρονιά την όποια, ανεξαρτήτως έκβασης δεν θα χαθεί ουδέποτε από τη μνήμη κανενός. Από το ...

Χρονιά των παθών ζει ο μπασκετικός Πανιώνιος. Χρονιά την όποια, ανεξαρτήτως έκβασης δεν θα χαθεί ουδέποτε από τη μνήμη κανενός.

Από το καλοκαίρι κάθε Πανιώνια ψυχή βιώνει σκηνές απείρου κάλους και φτάσαμε Φλεβάρη χωρίς να ξέρουμε τι ακόμη μπορεί να ξημερώσει. Διοικητική αστάθεια, αλλαγές προπονητών, τραυματισμοί παικτών και όλα τα συναφή συμβαίνουν με μία συχνότητα… τρομακτική.

Τα παιδιά που παίζουν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σίγουρα δεν πρόκειται για ρόστερ ανάλογο του παρελθόντος. Είναι, όμως, ικανό να πετύχει τον στόχο της παραμονής, που μπορεί να μην αρμόζει στον Ιστορικό, όμως, ισούται με… τη «ζωή» του.

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα νιώθεις λες και η ομάδα αυτή δέχεται πόλεμο… από παντού. Από διαιτητές, μέσα μέχρι και με τη τύχη (διάολε, πόσοι τραυματισμοί ακόμα;). Βέβαια, έχουν γίνει και λάθη εκ των έσω. «Απαγορεύεται» να τραυματίζεται ο καλύτερος παίκτης σου σε θέση που δεν έχεις αντίστοιχο να την καλύψεις και να μην βρίσκεις μία αλλαγή έστω μέχρι να επιστρέψει. Ειδικά όταν η θέση σου είναι τόσο δύσκολη.

Προφανώς και δικαίωμα στο λάθος έχουμε όλοι κι όποιος δεν κάνει ψεύδεται, όμως, ως σώφρων άνθρωπος-διοίκηση πρέπει να τα αντιλαμβάνεσαι, να τα παραδέχεσαι( που είναι παντελονάτο και σωστό) και να τα διορθώνεις. Μόνο έτσι βελτιώνεσαι και μπορείς να κοιτάξεις μπροστά.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που «βαράει» άσχημα, είναι η αντιμετώπιση των διαιτητών. Εννοείται πως σε καμία περίπτωση κανένας δεν θέλει εύνοια. Αυτό το ρημάδι το 50-50 αρκεί και φτάνει. Ας αφήσουν να κριθεί εξ’ ολοκλήρου στα παρκέ κι ας μην έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας της παραμονής είναι σίγουρα δύσκολος και απ’ ότι φαίνεται σε κάποιους δεν αρέσει ο Πανιώνιος, όμως, κύριοι ο Ιστορικός… αντέχει.

Ποιος άλλος θα τα άντεχε όλα αυτά; Να περνά καθημερινά τα μύρια όσα και να παραμένει –πεισματικά- ζωντανός; Ο Πανιώνιος αρνείται να πεθάνει, γιατί το επιτάσσει η βαριά του φανέλα, η μακραίωνη ιστορία του και ο περήφανος κόσμος που βρίσκεται δίπλα και δίνει και τη ψυχή του σε κάθε αγώνα.

Υ.Γ: Βαγγέλη Αλεξανδρή σε ευχαριστούμε για όλη την προσπάθεια και τον «αγώνα» που έκανες. Κρις Χουγκάζ καλώς όρισες… σπίτι!

Υ.Γ 1: Το Σάββατο το κλειστό πρέπει να είναι «κόλαση» όπως πάντα! Ο κόσμος θα κρατήσει ψηλά τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης 

2 σχόλια