Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Αποφασιστικοί για να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρα...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό, τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τα πλάνα του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova...

Για την πρόκριση στο Κύπελλο και για το γεγονός πως έπαιξαν αναπληρωματικοί παίκτες: «Αναπληρωματικοί ήταν ναι, αλλά έχω ξαναπεί ότι είναι παιδιά που έχουν ταλέντο. Δεν μπορεί να παίζει όλο η ίδια ενδεκάδα σε παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη συνέχεια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Πανθρακικό. Από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες μπήκαν στο ματς με την Βέροια δείχνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και πήραμε δίκαιη πρόκριση. Η ψυχολογία μας είναι καλή και αυτό πρέπει να το βγάλουμε στον αγώνα του Σαββάτου».

Για το πόσο καθοριστικό είναι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τελικό. Σίγουρα όμως όταν παίζεις με μια ομάδα που είναι πάνω από σένα στη βαθμολογία και που έχεις τον ίδιο στόχο, θα έλεγα πως είναι καθοριστικό. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Δεν περιμένω πολλά από άποψη τακτικής σ' αυτό το ματς γιατί είναι και για τις δύο ομάδες σημαντικό ματς. Θα κυριαρχήσει η δύναμη και το πάθος. Αυτός που θα είναι πιο ισχυρός στις μονομαχίες νομίζω πως θα κερδίσει και το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Πίεση θα υπάρχει. Όταν είσαι πίσω στην βαθμολογία αναγκαστικά θα υπάρχει πίεση. Αυτό που είπα και μετά την Τρίπολη, το πραγματικό πρωτάθλημα για εμάς ξεκινάει τώρα, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Στο ματς με τον Πανθρακικό πρέπει να μειώσουμε την διαφορά, να πάρουμε τους βαθμούς και από εκεί και πέρα θα δούμε. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι και γι΄αυτούς είναι σημαντικό το παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας, παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί για να κερδίσουμε το ματς».

Για την μεταγραφή του Μπακασέτα: «Τον Τάσο τον εκτιμώ πολύ σαν παίκτη. Μπορεί να μας δώσει λύσεις σε πολλές γραμμές. Και στα προηγούμενα χρόνια στην Τρίπολη έδειξε ότι έχει και το γκολ. Είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τον κόσμο του Πανιωνίου: «Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο. Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει δείξει πως στα δύσκολα είναι δίπλα στην ομάδα. Οι παίκτες έχουν δείξει ότι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και περιμένουμε όλοι τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια