Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας στην Ελευσίνα!

O Πανιώνιος έδειξε χαρακτήρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και κατάφερε να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη με 70-68. ...

O Πανιώνιος έδειξε χαρακτήρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και κατάφερε να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη με 70-68.

Οι κυανέρυθροι, έχοντας στο πλευρό τους και τον τρομερό κόσμο της ομάδας που έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο, έφτασαν στην επικράτηση, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό αναδείχθηκε ο Κορόλεφ με 19 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Βεργίνης, Κόλεμαν και Τάμπς με 12. Μάλιστα, ο τελευταίος πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος είχε τα ηνία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως από το +17 στο ξεκίνημα κατέληξε στο ντέρμπι της τελευταίας περιόδου με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με άγχος.

Ο αγώνας…

Καταιγιστικό ήταν το ξεκίνημα του Πανιωνίου στο παιχνίδι καθώς με «όπλο» του την πολύ καλή άμυνα και ένα σερί 10-0 πήγε πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα με το 6-21 στο 7ο λεπτό. Δορκοφίκης και Λούμπι προσπάθησαν να μειώσουν όμως οι «κυανέρυθροι» έφτασαν και στο +17(19-26) ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το εντυπωσιακό 15-31.

Ο Πανιώνιος διατήρησε το προβάδισμα και στην δεύτερη περίοδο όμως ο Πανελευσινιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος με αποτέλεσμα να μαζέψει τη διαφορά και μειώνοντας στο καλάθι(34-36) στο 17ο λεπτό το παιχνίδι από «περίπατος» μετατράπηκε σε ντέρμπι. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν τα ηνία και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 38-46.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καθώς προκλήθηκε μια ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του Πανιωνίου και του Πανελευσινιακού. Ωστόσο, όταν τα… άσχημα έλαβαν τέλος και το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν και πάλι στροφές και με τον Κορόλεβ να πραγματοποιεί νέα εξαιρετική εμφάνιση πήγαν ξανά σε διψήφια διαφορά με το 44-55. Η ομάδα της Ελευσίνας όμως δεν τα παράτησε και μείωσε ξανά με το 53-59 στο κλείσιμο του τριαντάλεπτου.

Μάλιστα, η αντεπίθεση του Πανελευσινιακού συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, η οποία εξελίχθηκε σε «θρίλερ». Με διαδοχικά σερί οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 3(67-70) τρία λεπτά πριν τη λήξη και το παιχνίδι απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όμως, ακολούθησε ένα μπλακ άουτ διαρκείας των δύο ομάδων και τελικά ο επίλογος γράφτηκε με τον Βασιλόπουλο με βολή να κάνει το 68-70 και ο Πανιώνιος να πανηγυρίζει την μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-31, 38-46, 53-59, 68-70

Πανελευσινιακός (Κουστένης): Κοξ 3, Ρόμπινσον 4, Τσακαλέρης 8, Βασιλόπουλος 1, Λούμπι 12, Αθανασούλας 9, Μάρκοβιτς 5, Ιωάννου 6, Τζόνσον 10, Δορκοφίκης 4, Αβραμίδης 6.

Πανιώνιος (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος 5, Βεργίνης 12, Ταμπς 12, Κόλεμαν 12, Κορόλεβ 19, Στρναντ 6, Γουντς 2, Μοτσενίγος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια