Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιβάνοβιτς: «Σοβαρή ομάδα ο Πανιώνιος»

«Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας γιατί ο Πανιώνιος είναι σοβαρή ομάδα με καλούς παίκτες», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής του Παναθη...

«Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας γιατί ο Πανιώνιος είναι σοβαρή ομάδα με καλούς παίκτες», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ιστορικό και επισήμανε:

«Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει σωστή αντίδραση και μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα. Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι η “Ημέρα Φιλάθλου” είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ και της αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή την αξιέπαινη ενέργεια. Η Ημέρα Φιλάθλου τονίζει τη στενή σχέση της ομάδας με τον κόσμο που είναι σημαντική για εμάς».

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση», υπογράμμισε ο Τζούλιαν Ράιτ, ο 27χρόνος Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού και εξήγησε: «Ο Πανιώνιος διαθέτει μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την πολύ ωραία πρωτοβουλία της Ημέρας Φιλάθλου. Τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικές για τη σχέση του κόσμου με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια