Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν πετάνε τα μυαλά μας, κάνουμε σοβαρή δουλειά»

Αν και περίμενε πως η ομάδα θα εμφανιζόταν περισσότερη ανταγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως στ...

Αν και περίμενε πως η ομάδα θα εμφανιζόταν περισσότερη ανταγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως στον Πανιώνιο δεν πετάνε τα μυαλά τους και γίνεται σοβαρή δουλειά.

Ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την εμφάνιση της ομάδας αλλά τόνισε και την σοβαρή δουλειά που γίνεται, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήρθαμε με φιλοδοξίες για να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Παναθηναϊκού και τις απουσίες του, αλλά προσγειωθήκαμε ανώμαλα. Μη νομίζετε, δεν πετάνε τα μυαλά μας, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από το πρώτο δεκάλεπτο ήδη μείναμε πολύ πίσω στο σκορ και σε όλη τη διάρκεια βρεθήκαμε να κυνηγάμε χίμαιρες. Κάνουμε σοβαρή δουλειά και στεναχωρήθηκαν κι οι ίδιοι οι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός ως ομάδα Ευρωλίγκας ήταν 1-2 ταχύτητες πιο γρήγορος, είχε μεγάλη συγκέντρωση σε αντίθεση με εμάς. Καλή συνέχεια στον κόουτς (σ.σ. Ιβάνοβιτς) και στον Παναθηναϊκό και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια