Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην πρώτη θέση ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (8 και 9 Νοεμβρίου ...

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (8 και 9 Νοεμβρίου 2014) στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων Β’ Νοτίου Ελλάδος, το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων με τη συμμετοχή 30 σωματείων και 170 αθλητών και αθλητριών.

Η ομάδα μας ήταν σαρωτική και κατέκτησε ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ με πέντε χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια, ενώ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ Β.

Αναλυτικά, τα μετάλλια :

Παίδες Β’

-36κ. Κοντοκώστας Νικηφόρος , χρυσό.
-45κ. Καστρινέλης Παναγιώτης, χάλκινο.
-51κ. Στελλάκης Λουκιανός, χρυσό
-51κ. Τσακίρης Δημήτρης, χάλκινο.
-55κ. Σαρηγεωργίου Παναγιώτης, χρυσό.

Κορασίδες Β’

-39κ. Σαρσαρούδη Ελευθερία, χρυσό
-39κ. Σαρσαρούδη Παναγιώτα, χάλκινο.
-57κ. Ασμανή Κατερίνα, χάλκινο.
+57κ. Αλατζά Μαρηλία, χρυσό.

Συμμετείχαν επίσης οι Καραμανώφ Αναστάσιος, Μπακάλη Μαρία-Ελένη και Ντανίλο Σμιρνώφ.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η σημαντικότερη στην Ελλάδα για τις ηλικίες αυτές των αθλητών (11 έως 12 ετών).

Η μεγάλη αυτή επιτυχία έρχεται ως συνέχεια των σπουδαίων διακρίσεων του Συλλόγου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής των αθλητών και αυτής της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας. Το πιο ελπιδοφόρο όμως είναι ότι οι αθλητές αυτοί με τις επιτυχίες τους έβαλαν τις βάσεις και για μελλοντικές διακρίσεις του τμήματος.

Θερμά συγχαρητήρια στους μεταλλιούχους, στους αθλητές που συμμετείχαν, στον προπονητή και τους βοηθούς του και σε όσους συμβάλλουν με κάθε τρόπο αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια