Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παλικαρίσιος βαθμός...

«Όρθιος» στάθηκε ο Ιστορικός στην Βέροια, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομώνυμη ομάδα. Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε αρκετά καλή ε...

«Όρθιος» στάθηκε ο Ιστορικός στην Βέροια, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και υποχρέωσε την ομάδα της Ημαθίας να χάσει τους πρώτους της βαθμούς στην έδρα της (σ.σ. μετρούσε μόνο νίκες εντός έδρας).

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν με τον Γιάννου, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ και μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ τους 2-1. Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννου βρήκε και πάλι δίχτυα για το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Πανιώνιο να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα.

Η ομάδα του Τερεζόπουλου στη συνέχεια άρχισε να βγαίνει στην επίθεση και στο 20’ ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Γιάννου με εξαιρετικό σουτ-βολέ έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Καντιμοίρη, κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης ανέβασαν πολύ την απόδοση τους και αρχικά στο 38’ έφεραν το ματς στα ίσια με όμορφο ανάποδο ψαλίδι του Καμπορά.

Οι παίκτες του Τερεζόπουλου έδειξαν να χάνουν την συγκέντρωση τους μετά από αυτό το τέρμα και στο 45’ η Βέροια κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Ραούλ Μπράβο έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του Πανιωνίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την κατοχή της μπάλας και στο 52’ μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Κολοβός με ωραία ενέργεια και ασιστ έβγαλε τον Γιάννου απέναντι από τον Καντιμοίρη και ο επιθετικός του Πανιωνίου με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-2.

Οι παίκτες του Τερερζόπουλου και στα επόμενα λεπτά κράτησαν τον έλεγχο, όμως στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές», θέλοντας να φτάσουν στο γκολ της νίκης.

Η Βέροια πίεσε όμως ο Παπαδόπουλος όποτε χρειάστηκε ήταν στην θέση του αντέδρασε σωστά και έτσι ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει από την πόλη της Ημαθίας με έναν σημαντικό βαθμό.

Να σημειωθεί πως η Βέροια, η οποία φέτος είναι πολύ δυνατή, μέτραγε μόνο νίκες έως τώρα στην έδρας της, οπότε και ο βαθμός της ισοπαλίας για τον Ιστορικός θεωρείται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (54’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66’ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79' Γεωργιάδης)

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41’ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80' Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (88' Πάνος), Οικονόμου

Διαιτητής: Αρ. Κουτσιαύτης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Συμφωνω για τον παλικαρισιο βαθμο αν ειμασταν λιγο πιο προσεκτικη στην αμυνα στο πρωτο ημυχρονο θα περναμε τους 3 βαθμους και η ισοπαλια καλη ειναι μετα απο τα τελευταια ατυχα αποτελεσματα συνεχιζουμε με πολυ δουλεια και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα τερματιση εκει που του αρμοζει καλη συνεχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή