Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θύμισε... Πανιώνιο!

Άκρως ανταγωνιστικός ήταν ο μπασκετικός Πανιώνιος, ο οποίος κόντραρε -σχεδόν- σε όλη την διάρκεια του αγώνα το ισχυρό Ρέθυμνο και τελικά...

Άκρως ανταγωνιστικός ήταν ο μπασκετικός Πανιώνιος, ο οποίος κόντραρε -σχεδόν- σε όλη την διάρκεια του αγώνα το ισχυρό Ρέθυμνο και τελικά γνώρισε την ήττα με 75-65.

O Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο, είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό μπάσκετ, να έχει καλό ρυθμό και για 35 λεπτά να στέκεται στα ίσια απέναντι σε έναν ισχυρό και πιο έτοιμο αντίπαλο.

Εικόνα σαφώς θετική για τον Ιστορικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πρώτοι σκόρερ για τον Πανιώνιοι οι Κορόλεφ, Γούντς με 14 πόντους. Πολύ καλό ντεμπούτο με τα κυανέρυθρα για τον Προύιτ, που σημείωσε 12 πόντους.

Ο αγώνας…

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων καθώς χρειάστηκε να περάσουν δύο λεπτά αγώνα για να μπουν στο σκορ ενώ όταν πήραν… μπροστά ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 4-12 στο πρώτο πεντάλεπτο. Στη συνέχεια το Ρέθυμνο προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει στον πόντο(14-15) ωστόσο οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν το προβάδισμα και στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με το 14-17.

Μπαίνοντας στη δεύτερη περίοδο οι Κρητικοί συνεχίζοντας την αντεπίθεσή τους πέρασαν πρώτη φορά μπροστά με το 21-19 στο 12ο λεπτό ενώ έφτασαν και στο +4. Όμως, με τους Βεργίνη και Γουντς να τον οδηγούν ο Πανιώνιος δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν και άλλο και μάλιστα πήρε και πάλι το προβάδισμα, ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 32-31 για το Ρέθυμνο.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι δύο ομάδες εξακολούθησαν να είναι κοντά και καμία από τις δύο δεν μπορούσε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Ωστόσο, το Ρέθυμνο με τον Σάφτενααρ να πραγματοποιεί νέα πολύ καλή εμφάνιση είχε τον πρώτο λόγο αφού στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 52-49.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ο Πανιώνιος μείωσε στους 3 όμως κάπου εκεί οι δυνάμεις του άρχισαν να τον προδίδουν. Με τον Σάφτενααρ να είναι ασταμάτητος οι Κρητικοί άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά ασφαλείας πηγαίνοντας μάλιστα πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο με το 64-54 πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να το παλεύουν όμως οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και τη διαφορά κοντά στο +10 και έτσι το Ρέθυμνο με το τελικό 75-65 ήταν ο μεγάλος νικητής.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 32-31, 52-49, 75-65

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σίμπσον 9, Κουμπούρας 10, Καλαμπόκης, Σάφτενααρ 25, Κάνσιλ 8, Άλεν 9, Φαγιέ 9, Κράβιτς 2, Χίλαρης 3.

Πανιώνιος (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος 3, Βεργίνης 9, Στρναντ 5, Γουντς 14, Μοτσενίγος, Κορόλεβ 14, Φιτζπάτρικ 6, Σταμάτης 2, Προύιτ 12, Μπίλης, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια