Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί θεαματικά»

Με στόχο την πρώτη νίκη ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/11) εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ. Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής,...

Με στόχο την πρώτη νίκη ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/11) εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ. Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για τη σημασία του παιχνιδιού: «Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν έχουμε πανηγυρίσει ακόμα νίκη και είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ειδικότερα, παίζοντας εναντίον ομάδων με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο ΚΑΟΔ. Το ματς αυτό είναι σημαντικό και για την πορεία μας και για τη ψυχολογία μας».

Για το που θα βασιστεί η ομάδα του: «Είναι αλήθεια, πως η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί θεαματικά και από τον τρόπο που δουλεύουμε και την ανταπόκριση των παιδιών, αλλά κυρίως και από την ενίσχυση του ρόστερ, με τους Χάνκοκ και Κόλεμαν».

Για το πιο δυνατό σημείο του ΚΑΟΔ: «Είδαμε ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Αυτό φαίνεται και στο επιθετικό πλάνο που έχει. Μπορεί και εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες που είναι ικανοί στο σκοράρισμα.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από μέρους μας, στο αμυντικό κομμάτι, έτσι ώστε να τους περιορίσουμε σε αυτά που θέλουν να πετύχουν».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Με τον ΠΑΟΚ είπα για τα ριμπάουντ και από ό,τι αποδείχθηκε, είχα δίκιο. Τώρα πιστεύω ότι θα είναι ο ρυθμός. Ο ΚΑΟΔ είναι ομάδα που τρέχει καλά και τρέχει κάποια παιχνίδια στο τρανζίσιον. Αυτά θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Θα χρειαστούμε αυτοσυγκέντρωση, για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια