Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τασουλής: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο...»

Κάτι καλύτερο άξιζε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με την Καλλονή, σύμφωνα με τον Χρήστο Τασουλή. Ο παίκτης του Ιστορικού χαρακτήρισε άτυχους...

Κάτι καλύτερο άξιζε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με την Καλλονή, σύμφωνα με τον Χρήστο Τασουλή.

Ο παίκτης του Ιστορικού χαρακτήρισε άτυχους τους κυανέρυθρους για τις ευκαιρίες που χάθηκαν, ενώ μίλησε και για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova...

Για το παιχνίδι: «Νομίζω πως ήμασταν πολύ καλοί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Τελικά με δύο ατομικά λάθη καταφέραμε να το χάσουμε. Σίγουρα ο Πανιώνιος άξιζε κάτι καλύτερα από αυτό το αποτέλεσμα και γενικά από αυτά τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει στην έδρας μας, ειδικά όταν η εμφάνιση μας είναι πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο».

Για το γεγονός πως παρά της ευκαιρίες δεν μπαίνει το γκολ: «Για άλλη μία φορά ήμασταν άτυχοι μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε και αυτός πολύ μεγάλη εμφάνιση. Δεν νομίζω ότι φταίει η συγκέντρωση ή κάτι άλλο, νομίζω πως ήταν ατυχία να χαθούν τόσες ευκαιρίες».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Πιο αποφασισμένοι και πιο αποτελεσματικοί πρέπει να είμαστε για να πετυχαίνουμε γκολ. Πάλι χάσαμε ένα παιχνίδι μόνοι μας».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ρανιέρι και τον κ. Καραγκούνη που με επέλεξαν γι’ αυτά τα δύο παιχνίδι της Εθνικής. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τερεζόπουλο που με έφερε στον Πανιώνιο, γιατί χωρίς αυτό δεν θα έφτανα ποτέ στην Εθνική ομάδα.
Δεν το σκεφτόμουν να συμβεί τόσο γρήγορα. Έμεινα έκπληκτος όταν το έμαθα. Σοκαρίστηκα αρχικά, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα να πω την αλήθεια. Ελπίζω σε ότι καλύτερο. Όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να βρεθεί στην Εθνική ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια