Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από... τριάρα σε τριάρα η Κ20!

Από επιτυχία σε επιτυχία και από... τριάρα σε τριάρα πηγαίνει η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, που μετά το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής επ...

Από επιτυχία σε επιτυχία και από... τριάρα σε τριάρα πηγαίνει η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, που μετά το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Λεβαδειακού επικράτησε εκτός έδρας και της Βέροιας με 1-3.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη επιβλήθηκαν στην Βέροια με 3-1 της ομώνυμης ομάδας και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο πρωτάθλημα, καθώς παραμένουν αήττητοι μετά από 9 αγωνιστικές.

Ο Ιστορικός ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κοροπούλη ήταν ο Δημήτρης Ντάγκρας, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα του Πανιωνίου. Σκόρερ χρίστηκε και ο Πρέντι. To μοναδικό γκολ της Βέροιας το σημείωσε ο Μάνος.

Η αρχική σύνθεση του Πανιωνίου: Αστράς, Μέξη, Πινιώτης, Ρόπας, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Αρώνης, Γκούμας, Πρέντι, Ντάγκρας, Παναγιωτόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Φερεντίνος, Γιοματάρης, Παπανικολάου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ελπιζω και ευχομαι απο αυτα τα νεα ταλεντα μετα τον Ντουμιρσαι να πλαισιωσουν την πρωτη ομαδα και αλλα ικανα νεα παιδια η σκληρη δουλεια συνεχοζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή