Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσφορά οικογενειακού διαρκείας!

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε γνωστή την θέσπιση οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας για το ποδόσφαιρο. Η προσφορά ισχ...

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε γνωστή την θέσπιση οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας για το ποδόσφαιρο.

Η προσφορά ισχύει για τη θύρα 2 του γηπέδου και για να εκδοθεί προϋποθέτει από τον κάθε γονιό να έχει παιδί που να είναι αθλητής του Ιστορικού.

Η τιμή θα ανέρχεται στα 90 ευρώ ενώ το παιδί θα μπορεί να μπει στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της αθλητικής του ταυτότητας από το τμήμα στο οποίο ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυανέρυθρης ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την θέσπιση οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας για την Θύρα 2 του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

Πλέον κάθε γονιός που το παιδί του είναι αθλητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και έχει την σχετική ταυτότητα, θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την Θύρα 2 του σταδίου της Νέας Σμύρνης στην τιμή των 90 ευρώ. Παράλληλα η είσοδος του παιδιού στο στάδιο θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της ταυτότητας αθλητή του συλλόγου.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ι. Χρυστοστόμου 1, Νέα Σμύρνη).

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια