Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσουμήτα στα panionianea.gr: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε έτσι»

Για την πολύ σημαντική νίκη επί της Θέτιδας Βούλας μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr η Αντιγόνη Τσουμήτα. Η 24χρονη αθλήτρια τ...

Για την πολύ σημαντική νίκη επί της Θέτιδας Βούλας μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr η Αντιγόνη Τσουμήτα.

Η 24χρονη αθλήτρια της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας πως οι κυανέρυθρες έδειξαν χαρακτήρα και σοβαρότητα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Η Θέτιδα είναι από τις ομάδες που θεωρούμε πως μπορεί να πάρει την άνοδο στην Α1. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και με σοβαρότητα ανταπεξήλθαμε όταν το σκορ ερχόταν κοντά. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ομάδα. Φυσικά ευχαριστούμε και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο και ήταν κοντά στην ομάδα μας».

Αναφορικά με την συνέχεια της σεζόν, ο νεαρή κεντρικός του Πανιωνίου ανέφερε: «Δεν θέλω να το οριοθετήσω στόχους. Έχω πίστη στην ομάδα μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι να είναι σαν το πρώτο που παίζουμε και με σοβαρότητα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια