Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να σταθεί όρθιος...

Τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει απόψε (29/10,19:30) ο Ιστορικός για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου...

Τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει απόψε (29/10,19:30) ο Ιστορικός για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Μανώλη Σιώπη, Νίκο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Οικονόμου και Αριέλ Ιμπαγάσα κυρίως για λόγους ξεκούρασης, ενώ αναμένεται να προχωρήσει και σε ακόμη μία - δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή: 
Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Παντίδος, Μάκης Γκέζος, Χατζηισαΐας, Γκίνης, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπούζας, Κολοβός, Σμυρλής, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μασούρας, Φούντας, Μπουμάλ.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος (Πάνος), Τασουλής, Παντίδος, Χατζηισαϊας, Μητρόπουλος, Γκίνη, Μπούζας, Μπουμάλ, Κολοβός (Φούντας), Γιάννου.

Ο αγώνας διεξάγεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στις 19:30.

-Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Δημήτρη Τερεζόπουλου για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης




Δεν υπάρχουν σχόλια