Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεγαΐτας: «Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ»

Στα συναισθήματα που ένιωσαν ο ίδιος και οι παίκτες του στάθηκε ο Βαγγέλης Δεγαΐτας, αναφερόμενος στο παιχνίδι Κυπελλου με τον Απόλλωνα Π...

Στα συναισθήματα που ένιωσαν ο ίδιος και οι παίκτες του στάθηκε ο Βαγγέλης Δεγαΐτας, αναφερόμενος στο παιχνίδι Κυπελλου με τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Εφηβικής ομάδας του Ιστορικού τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση του στα ημιτελικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νομίζω ο κόσμος του Πανιωνίου νιώθει το ίδιο. Είδαμε νεαρά παιδιά να παίζουν, τα παιδιά να τραγουδάνε όλα μαζί, είδαμε Πανιώνιους στο γήπεδο και κόσμο που ήταν συγκινημένος. Γενικά σήμερα είδαμε ενθουσιασμό κι ελπίδα και νιώθουμε όμορφα γι αυτό. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Πανιώνιος συμπληρώθηκε και διοίκηση, παίκτες, προπονητές και κόσμος προσπάθησαν κι έχουν φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μία πολύ καλή συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Όσον αφορά τα συναισθήματα που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα τόνισε: «Τα παιδιά αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλές δυσκολίες. Πηγαίνουν σχολείο, έχουν φροντιστήριο και ο χρόνος που περισσεύει για μπάσκετ και πρωταθλητισμό είναι πολύ λίγος. Το συναίσθημα που ένιωσαν σήμερα θα το κουβαλάνε για πάντα μαζί τους και δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Τα μεγαλύτερα παιδιά σε ηλικία ζούσαν το όνειρο τους. Ήταν κάτι το απίστευτο για όλους μας και για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια