Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπουμάλ: «Ηττηθήκαμε λόγω της απειρίας μας»

Ο Μπουμάλ, που άνοιξε το σκορ για τον Iστορικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με δηλώσεις του τόνισε πως η απειρία της ομάδας ήταν ο λόγος που ...

Ο Μπουμάλ, που άνοιξε το σκορ για τον Iστορικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με δηλώσεις του τόνισε πως η απειρία της ομάδας ήταν ο λόγος που έφερε την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα: "Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι, έπαιξε μία νεανική ομάδα απέναντι σε μία ομάδα με εμπειρία, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως ηττηθήκαμε λόγω της απειρίας μας, αλλά δείξαμε κάτι καλό στο παιχνίδι μας".

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος στις καθυστερήσεις: "Είμαστε νεανική ομάδα που δε διαθέτει εμπειρία και αυτό είναι ο λόγος που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0, όμως το κέρδος από αυτό το ματς είναι ότι μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Πολλοί θεωρούσαν τον Πανιώνιο ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, τι πιστεύει ο ίδιος: "Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα βήμα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θεωρώ πως θα καταπλήξουμε κόσμο με αυτά που θα δείξουμε στο γήπεδο παίζοντας ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια