Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απογοήτευση μόνο για το αποτέλεσμα!

Του Γιώργου Καρμίρη... Το να δέχεσαι δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να χάνεις μέσα από τα χέρια σου μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός α...

Του Γιώργου Καρμίρη...

Το να δέχεσαι δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να χάνεις μέσα από τα χέρια σου μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου που έχεις να τον κερδίσεις στην έδρα του 13 ολόκληρα χρόνια, σίγουρα σε... πονάει και σε απογοητεύει.

Στα πάντα στην ζωή το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και αυτό που κρίνει τον κάθε άνθρωπο και στην προκειμένη περίπτωση την κάθε ομάδα. Έτσι ναι συμφωνώ πως αυτό το 2-1, με τον τρόπο που ήρθε, είναι αχώνευτο και μας έχει απογοητεύσει όλους πάρα πολύ.

Όμως προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου το αποτέλεσμα και να κρατήσω μόνο την εικόνα που είχε ο Πανιώνιος στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μία εικόνα που εμένα και πιστεύω τους περισσότερους φίλους του Ιστορικού άφησε πολύ ικανοποιημένους.

Οι παίκτες του Πανιωνίου κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν το παιχνίδι τους, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Η ομάδα φάνηκε πόσο καλά δουλεμένη είναι από τον προπονητή της. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν είναι... λάτρης του αμυντικού ποδοσφαίρου. Του αρέσει η ομάδα του να παίζει επιθετικά, να έχει την κατοχή, να κάνει αυτή το "κουμάντο" στο γήπεδο.

Αυτό φάνηκε αμέσως μετά το "σοκ" του 1-1 στο 90'. Εκεί που όλοι περιμέναμε ο Πανιώνιος να "κλειδαμπαρωθεί" στην άμυνα του για να μην χάσει τουλάχιστον την ισοπαλία, είδαμε προς έκπληξη μας την ομάδα να πιέζει και να επιτίθεται για να πετύχει εκείνη το γκολ της νίκης. Δεν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία, δεν αρκέστηκε στον βαθμό. Αυτό, βέβαια, τελικά το πλήρωσε και μάλιστα ακριβά, χάνοντας στο 94'!

Όμως το γεγονός πως ακόμα και μετά την ψυχρολουσία της ισοπαλίας, οι παίκτες του Πανιωνίου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και το κουράγιο να ψάξουν το δεύτερο γκολ της νίκης μέσα στον Λεωφόρο, δείχνει πολλά στην φιλοσοφία που υπάρχει φέτος στην ομάδα.

Εγώ κρατάω αυτήν την αντίδραση και ας μην βγήκε τελικά σε καλό. Κρατάω την γενικότερη εμφάνιση της ομάδας μέσα στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού και είμαι αισιόδοξος πως η συνέχεια του Πανιωνίου μόνο καλύτερη μπορεί να είναι. Και αυτό γιατί πιστεύω πολύ σε αυτά τα νεαρά παιδιά που φορούν την κυανέρυθρη φανέλα και επίσης πιστεύω πολύ στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ και τον κ. Τερεζόπουλο.

H ομάδα είναι νέα, ακόμα "δένει" σαν σύνολο και με την σωστή και κατάλληλη δουλειά τα λάθη πρέπει και θα διορθωθούν. Τα δείγματα γραφής όμως από τις δύο πρώτες αγωνιστικές μόνο θετικά είναι...

6 σχόλια

  1. Κυριε Καρμιρη σωστα τα λετε. Η ομαδα πηγε παρα πολυ καλα και αν ειμαστε στεναχωρημενοι ειμαστε επειδη παιξαμε πολυ καλο ποδοσφαιρο και δεν πηραμε κατι. Η ομαδα ειναι πολυ καλη φαι εται οτι ειναι δουλεμενη. Τα παιδια αξιζουν ενα τεραστιο μπραβο για την προαπαθεια και στηριξη απ ολους μας. Ειμαστε πανιωνιοι γιατι ειμαστε διαφορετικοι απ ολους τους αλλους.

    Υ.Γ. Πως σας φανηκε εσας η αμυνα μας. Πιστευεται οτι ο Αυλωνιτης μπορει να παρει την θεση του Χατζηισσαια, και ο αργυροπουλος του πανου? Γιατι και οι δυο ποσφαιριστες και στα δυο παοχνιδια ηταν εξερετικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... όντως υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα. Όμως η ομάδα, αν και αποτελείται απο νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές είναι καλή. Έχει πολύ ταλέντο. Έχει βέβαια και απειρία, που φάνηκε περισσότερο στο τέλος. Όμως αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν γίνει σοβαρή δουλειά, όπως διαφαίνεται ότι γίνεται, και με την απόκτηση εμπειρίας, που θα έρχεται σιγά - σιγά η ομάδα θα βελτιωθεί.
    Μπορεί λοιπόν να υπάρχει στιγμιαία πίκρα για το αποτέλεσμα, όμως η γενικότερη εμφάνιση και στους δυό μέχρι τώρα αγώνες πρέπει να χαροποιεί τους φίλους του Ιστορικού. Όλοι θέλαμε τη νίκη επι του Παο στη Λεοφόρο! Όμως δεν πειράζει που στο τέλος δεν επετεύχθη! Δε χρειάζεται κατήφεια! Πάμε για άλλα, πολύ καλύτερα! Διότι η ομάδα έχει τα φόντα!
    Η προσθήκη Αυλωνίτη, όπως και ενός επιθετικού ακόμη θα βοηθήσει διότι αφενός μεν χρειάζεται να υπάρχουν επιλογές ικανών ποδοσφαιριστών και αφετέρου δε θα ενισχύσει την ευγενή άμιλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητοι ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ψηλα το κεφαλη τελικα για μια ακομη χρονια ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ αποδικνειη οτι οσους παικτες και να του παρουν με εγκληματικες ενεργειες των παραγοντων του εχει την αποκλειστικοτητα να ανακαλυπτη τα καλυτερα ταλεντα της χωρας μας ετσι και σε αυτη την φουρνια των νεων παικτων πιστευω οτι σχεδον ολα θα διαπρεψουν εχουμε την τυχη να συνεργαζομαστε με εναν νεο αλλα οπως διχνει ο τροπος δουλειας του παραπολυ ικανο προπονητη αν καταφερη και η διοικηση και λυση το οικονομικο ελπιζω και ευχομαι οτι η αγαπημενη μας ομαδα θα γυριση εκει που πρεπη δηλαδη να διεκδικη καθε χρονο εξοδο στην Ευρωπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
    ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ
    ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΦΑΝΕ"ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορει να μας ενημερώσει καποιος υπευθηνα αν ο Αυλωνίτης εχει κλείσει τα 24?? Αν ναι τοτε δικαιουμαστε μια μεταγραφή η δανεικο. Αρα η Αυλωνίτης η σεντερ φορ διαλεξτε. Εγω ως οπαδος επιλεγω αυλωνιτη γιατι στις δυο αγωνιστικες φαγαμε δυο γκολ απο κεφαλιες με στημενα μεσα απο τη μεγαλη και μικρη περιοχη.το γκολ εστω και δυσκολα το κάνουμε. Αλλα σας παρακαλω απαντηστε ο αυλωνιτης είναι 24 η οχι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τον Φουρλανο τι συμβαίνει? Μήπως το ετοιμάζουν αποδέσμευση?Με την φιλοσοφια του προπονητηπου τον ενδιαφέρει το επιθετικό παιχνίδι δεν έχει θέση ουτ στην 18αδα? Κώστας Γεράκης Αγιος Δημητριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή