Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντίδος: «Το πάθημα μας έγινε μάθημα»

Για το μάθημα του Πανιωνίου από την ήττα της Λεωφόρου έκανε λόγο ο Νίκος Παντίδος, μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ανάμεσα στο...

Για το μάθημα του Πανιωνίου από την ήττα της Λεωφόρου έκανε λόγο ο Νίκος Παντίδος, μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις αρχηγού της ομάδας στην κάμερα της Nova:

«Ξέχασα κατευθείαν το λάθος στη φάση του γκολ, είχα και τη βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, μου έιπαν δεν πειράζει» και συνέχισα για να πάρει η ομάδα τη νίκη. Δεν το βλέπω σαν εξιλέωση, η ομάδα πάλεψε και πήρε το αποτέλεσμα.

Το πάθημα μας έγινε μάθημα από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα, είπαμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και να φτάσουμε στη νίκη. Το καταφέραμε και αισιοδοξούμε.

Είναι ακόμα τρίτη αγωνιστική λάθη θα γίνονται. Η ομάδα είναι ακόμα νέα, όσο περνά ο καιρός θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Σκυμμένα κεφάλια είχαμε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Αυτό μας πείσμωσε, είπαμε πως δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, πήραμε σήμερα τη νίκη και πάμε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια