Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έκλεψε» το... χειροκρότημα! (photos)

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο του Πανιωνίου, όμως εκείνος που "κέρδισε" με το.....

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο του Πανιωνίου, όμως εκείνος που "κέρδισε" με το... καλημέρα το πιο έντονο χειροκρότημα ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο πολύπειρος μέσος με το που έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο τράβηξε επάνω του τα βλέμματα των φίλων του Ιστορικού, οι οποίοι και του πρόσφεραν αρκετές στιγμές "ζεστό" χειροκρότημα.

Μάλιστα και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, που βρέθηκε στα επίσημα της Νέας Σμύρνης, χειροκρότησε θερμά τον Αργεντινό άσο, αναγνωρίζοντας φυσικά την σπουδαία ποδοσφαιρική του αξία.

Ο ποδοσφαιριστής συνεχώς ανταπέδιδε το χειροκρότημα προς την εξέδρα, ενώ στα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ιδιαίτερο ζήλο και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της νίκης που σημείωσε ο Απόστολος Γιάννου.

Στο φινάλε του αγώνα αρκετά νεαρά παιδιά έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για να φωτογραφηθούν με τον Ιμπαγάσα, με τις "σέλφι" φωτογραφίες να μην λείπουν!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Καλος δασκαλος και για τα νεα παιδια εστω και για το λιγο διαστημα αγωνιστηκε εδειξε οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα και τα νεα ταλεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή