Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάνθηρες» στην Λεωφόρο!

Με  ψυχολογία και αποφασιστικότητα θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο αποψινό (31/08,21:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την ...

Με  ψυχολογία και αποφασιστικότητα θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο αποψινό (31/08,21:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά και από το "τρίποντο" της πρεμιέρας επί του Εργοτέλη και άπαντες έχουν θέσει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα και στο ματς με τον ΠΑΟ.

Ο τεχνικός του Ιστορικού -ουσιαστικά- δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μάλιστα έχει στα χέρια του ένα ακόμη σημαντικό... χαρτί, καθώς έχει τεθεί στην διάθεση του ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού και ήδη μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο κ. Τερεζόπουλος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κοσμάς Γκέζος, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Σιώπης, Κολοβός, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Γιάννου, Σμυρλής, Μπουμάλ, Μασούρας, Φούντας.

Εκτός έμειναν οι Φουρλάνος και Μέξι.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο τεχνικός του Ιστορικού δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με εκείνη που είχε ξεκινήσει κόντρα στον Εργοτέλη.

Πιο συγκεκριμένα, το πιο πιθανό αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Πάνο, Παντίδο, Χατσηισαϊα (Γκέζο), Τασουλή, Μητρόπουλο, Σιώπη, Μπουμάλ, Μπούζα, Μασούρα (Φούντα), Γιάννου.

Με Πράνιτς...
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, είδε τον Μλάντεν Πέτριτς να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σάββατου και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ιστορικό.

Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε ο Χουχούμης, που αρκέστηκε εκ νέου σε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, στην αποστολή του ΠΑΟ είναι οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στις 21:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε και... 

-Σιώπης: «Για τη νίκη στη Λεωφόρο»

-«Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει σ' εμάς και στον κόσμο μας»

-«Είμαστε οικογένεια»

-Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Στατιστικά, συμπτώσεις & παράξενες συγκυρίες

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μαγκες μπορειτε να παρετε θετικο αποτελεσμα και μαλιστα διπλο στην βαζελοεδρα αρκει να μπειτε στον αγωνιστικο χωρο δυνοντας το 100% των δυνατοτητων σας εχετε ταλεντο πισεψτε στους ευατους σας ακολουθοντας τις οδηγιες του κοουτς θα εισθε νικητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή