Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει σ' εμάς και στον κόσμο μας»

Ο επιτελικός μέσος του Πανιωνίου, Βασίλης Μπούζας μίλησε για τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Εργοτελη, τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, ...

Ο επιτελικός μέσος του Πανιωνίου, Βασίλης Μπούζας μίλησε για τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Εργοτελη, τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα συναισθήματα που του άφησε η νίκη στην πρεμιέρα επί του Εργοτέλη: "Σαφώς ήταν μια πολύ καλή αρχή. Όπως ξέρουμε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που έχει σημασία και σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε κατά διαστήματα είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Σίγουρα υπάρχουν πολλά κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε, να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προχωράμε".

Για τα κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση στον Πανιώνιο, όπως πχ. οι "στημένες" φάσεις: "Έχουμε μια ομάδα που δεν είναι τόσο ψηλή σε κορμιά, αλλά και ίσως λίγο στη συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι, λίγο στην τύχη. Βέβαια, όταν γίνεται κάτι συνεχόμενα και πολλές φορές δεν μπορεί να οφείλεται στην τύχη, αλλά θα το δουλέψουμε στην προπόνηση και πιστεύω πως δεν θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να είναι ένα τρωτό σημείο για την ομάδα μας για να μην έχουμε και ανάλογα προβλήματα. Είχαμε μια καλή παρουσία στο παιχνίδι ως το 15', κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ μέσα στο επόμενο λεπτό ατυχήσαμε και δεχθήκαμε την ισοφάριση. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε και σ' αυτό το κομμάτι και θα πάμε ακόμα καλύτερα".

Για την δική του πρεμιέρα και την κλήση στην Εθνική Ελπίδων: "Σαφώς έχω δουλέψει αρκετά. Έχω κάνει πολύ υπομονή και έχω δείξει επιμονή. Το θέλω πάρα πολύ να καταξιωθώ στον Πανιώνιο. Η κλήση στην Εθνική είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά πιστεύω και για την ομάδα, γιατί αναδεικνύεται και ο σύλλογος. Από εκεί και πέρα στόχος μου είναι να δουλεύω καθημερινά περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα στο έπακρο. Ελπίζω να είμαι υγιείς και να δώσω αυτά που μπορώ".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Το ότι ο Παναθηναϊκός έφερε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό μπορεί να λέει πολλά, μπορεί να μη λέει και τίποτα. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, από εκεί και πέρα το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ το είδαμε και ξέρουμε τα καλά και τα άσχημα του αντιπάλου μας. Θα δουλέψουμε και έχουμε δουλέψει πάνω σ' αυτά. Εμείς είμαστε ομάδα που θα πάμε για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι κουρασμένος από ένα παιχνίδι παραπάνω, αλλά έχει αποκτήσει ψυχολογία από την πρόκριση στο Europa League. Θα πάμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σίγουρα για τη νίκη".

Για το τι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για να πάρει αποτέλεσμα ο Πανιώνιος: "Σαφώς πρέπει να προσέξουμε αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Τα "στημένα". Ξέρουμε όλοι ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί, πρέπει να τα προσέξουμε. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός στη δημιουργία του παιχνιδιού, στην κατοχή, στο να βγάζει φάσεις κυρίως απ' τα πλάγια. Έχει και κάποιες αδυναμίες στις αντεπιθέσεις, όπου μπορούμε να χτυπήσουμε. Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει σ' εμάς και αρέσει στον κόσμο μας, να χαίρεται που μας βλέπει και μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

1 σχόλιο

  1. ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή