Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μένουν τα τυπικά...

Δημήτρης Κολοβός και Τάσος Αυλωνίτης έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις με τον Ιστορικό και πλέον μένουν τα τυπικά με την πλευρά του Ολυ...

Δημήτρης Κολοβός και Τάσος Αυλωνίτης έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις με τον Ιστορικό και πλέον μένουν τα τυπικά με την πλευρά του Ολυμπιακού για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση τους στη Νέα Σμυύρνη.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν εκφράσει εδώ και μέρες την επιθυμία τους να επιστρέψουν στον Πανιώνιο και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες θα τελειώσει και το τυπικό κομμάτι του θέματος.

Το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός των δύο νεαρών παικτών από τον Ολυμπιακό, προκειμένου και... επίσημα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο Ιστορικός.

Στο μεταξύ, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί τελικά ο Μανώλης Καλογεράκης.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο και φαίνεται πως έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους κυανέρυθρους.

Με τα χρονικά περιθώρια πλέον να έχουν στενέψει, αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος την τελευταία στιγμή, τότε το πιθανότερο είναι ο 22χρονος γκολκίπερ να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί λοιπόν ο Καλογεράκης, τότε ο Δημήτρης Πολίτης θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού  σε άλλη ομάδα.

2 σχόλια

  1. Οι κολοβος αυλωνιτης προπονουνται με την ομαδα 8 μερες που κολαει το θεμα? Μηπως δεν τους θελουν οι πανθηρες γιατι ανηκουν στο γαυρο?Περσι μανουρα εκαναν παλι για κολοβο και του την επεσαν και στην προπονηση για να μη κατεβει.αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai kala tou ekanan.persi htan proklhtikotatos.eidika sto teleutaio match me ton platania. Gia ton taso den exw thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή